ISTRAŽIVANJE

Evo koja su tri horoskopska znaka najbolja u krevetu

24sata.hr

10.1.2019

Seks može, ovisno o partneru, biti nespektakularan, normalan, ali i fenomenalan. Zašto je to tako? Astrolozi će odmah reći – zbog zvijezda i horoskopskog znaka! Ova tri znaka posebno su dobra u krevetu…

Vodolija

Kod seksa s vodolijom očekuje te vatra i strast. Romansa s tim horoskopskim znakom garantirano neće biti dosadna. Vodolija je dominantan, rado eksperimentira i isprobava nove položaje, seksualne igračke... Ako tražiš avanturu, kod vodolije si na pravoj adresi, prenosi 24 sata.hr.

Ovan

Ovnovi slove kao misteriozne i temperamentne osobe. Seks s ovnom teško ćeš brzo zaboraviti. I klasični položaji su s tim znakom izuzetno uzbudljivi – čak su i poljupci nezaboravni. Nažalost, ovnovi su često pobornici seksa za jednu noć – zato jer mogu biti jako nestrpljivi, zaigrani i egoistični. Hoćeš li ga opet vidjeti, to samo zvijezde znaju.

Škorpion

Zavodljivi škorpioni daju sve od sebe za vrijeme seksa: različiti položaji su tek jedna metoda koja se brine za promjene. Škorpioni jako vole igranje uloga. Također vole donijeti u krevet pokoju seksualnu igračku. Inače su vrlo osjećajni i pokušat će sve napraviti da ti udovolje. Škorpioni su jednostavno pravi strastveni ljubavnici.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.