JET SET

Laka posjetio Bosansku dolinu piramida: Više stranaca u Visokom nego na moru

Laković, Ohran Zubić i Osmanagić u parku „Ravne 2“

N.Sm

30.5.2018

Bosansku dolinu piramida, tačnije prahistorijski podzemni labirint tunela Ravne, kao i predivni Arheološko-turistički park „Ravne 2“ ove srijede je posjetio popularni bh. muzičar Elvir Laković Laka, koji je, kako nam je kazao, ostao iznenađen onim što je vidio i doživio u Visokom. 

– Do Visokog sam došao na poziv dr. Osmanagića i moram biti iskren i reći vam da je bolje nego na moru s kojeg se vraćam. Ne mogu da vjerujem, ali ovdje je više stranaca nego na moru – komentirao je Laka u svom stilu. 

Laković je lokacije u Visokom obišao u pratnji direktora Fondacije dr. Semira Osmanagića, kao i programske direktorice parka „Ravne 2“ Azre Ohran-Zubić. 

– Ono što mogu reći jeste da je sve pozitivno, kompletna priča o piramidama, kao i energija koja se osjeti i drago mi je da nešto ovakvo imamo u našoj zemlji – kazao je Laković. 

Programska direktorica parka „Ravne 2“ Azra Ohran-Zubić na ovoj funkciji se nalazi od početka ove godine, a njenim dolaskom obogaćeni su sadržaji, ali i programi ovog jedinstvenog parka na području juga Evrope.

 – Veoma nam je drago da smo danas u našem parku „Ravne 2“ kao gosta imali Laku. Naravno, ovaj dolazak je bio prilika i za poslovne razgovore, nešto smo dogovarali, a o čemu je riječ, znat će se uskoro – kazala nam je Ohran-Zubić. 

Na kraju posjete Azra, Elvir i Semir su napravili i zajedničku fotografiju na bini koja se nalazi u sklopu parka na Ravnama, a vrlo je moguće da će Laka uskoro i upriličiti koncert na istoj toj pozornici. 



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.