AFERE

Ognjen Vranješ ponovo akter skandala: Evo koja mu je pjevačica slaba tačka

Slao poruke na Instagramu

Ognjen Vranješ. Instagram

Avaz.ba

14.3.2019

Ognjen Vranješ, bivši navodni zavodnik Jelena Karleuše, zavodio je i Severinu Kojić, prenosi internet-portal srbijadanas.

Fudbaler je odlijepio kad je vidio fotografije Severine, pa joj je slao poruke na Instagramu. 

- Ognjen je očigledno slab na pjevačice. Pored Jelene Karleuše, bio je blizak i sa Katarinom Kulić, a pokušavao je da smuva i Daru Bubamaru i Severinu Kojić. Ona je Ognjenu zapala za oko kad su u javnost procurile njene golišave fotografije, najprije u avgustu prošle godine, a zatim i početkom oktobra. Čim su objavljene njene fotografije sa golim grudima, koje je snimila selfi-štapom, fudbaler jo je poslao dvije poruke: "Je li  ovo moguće? Prezgodna si! Goriš", a zatim i "Brutalna si ribetina" - tvrdi izvor srbijanskog medija.

- Koliko zna, Seve mu nije uzvratila udvaranjem. Čudila se što ima hrabrosti da startuje preko društvenih mreža jer zna da je udata. Mogla je da objavi njegove poruke i javno ga izblamira, ali nije željela da se petlja u to - objašnjava izvor i dodaje kako se Vranješ već godinama loži na hrvatsku pjevačicu.

- Ognjenu je Seve slaba tačka još od njenog eksplicitnog videa sa jahte, koji je objavljen kad je on imao samo 15 godina. Od tad često ponavlja drugovima kako je ona seks bomba, koju će osvojiti - priča izvor.  

Fudbaler je sa Severinom zapravo htio da napravi JK ljubomornom.

- Kad ga je Jelena šutnula i odlučila da ostane sa mužem Duškom Tošićem, počeo je da gleda sve živo. Možda je namjerno pokušao da zavede Seve, jer zna da se Jelena i ona takmiče u popularnosti - tvrdi sagovornik koji je želio ostati anoniman.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.