JET SET

Severina objavila prvu fotografiju nakon operacije

Kako bi umirila fanove, odlučila je pokazati da je dobro

Severina Kojić. Društvene mreže

Avaz.ba

13.4.2019

Severina Kojić - Avaz
Severina Kojić - Avaz
Severina Kojić - Avaz
Severina Kojić - Avaz
Severina Kojić - Avaz
+5

Nakon što je prije dva dana završila na operaciji hernije, Severina Kojić nije se oglašavala na društvenim mrežama. Objavila je tek najavu svoje nove pjesme, koja će se pojaviti na YouTubeu u ponedjeljak, no nije bilo privatnih objava.

Kako bi umirila fanove, odlučila je pokazati da je dobro. Pozirala je sa sinom Aleksandrom, a oboje se na selfiju smiješe. 

Pjevačica je u četvrtak ujutro pratioce na Instagramu iznenadila fotografijom iz bolničke sobe koju je vrlo brzo obrisala. 

- Severina je jučer podvrgnuta rutinskoj operaciji hernije, koja joj je već duže vrijeme stvarala probleme u svakodnevnom životu, ali i prilikom nastupa još tokom prošlog ljeta, zbog čega je neke od njih bila primorana i otkazati budući da su bolovi bili neizdrživi - rekao je u četvrtak  doktor Grgin za Index.

Zahvat je prošao dobro te će Severina već danas biti puštena kući uz preporuku ljekara da miruje dvije sedmice. Zahvat je obavljen sada kako bi se Severina što prije vratila koncertnim aktivnostima ususret promoviranju najnovijeg albuma "Halo", koji obara sve rekorde slušanosti u regiji.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.