POZNATI Pjevačica iznenadila novim izdanjem

Šta se dešava s Britni Spirs

Osim neuredne frizure i razmazane šminke, Britni je na sebe nabacila farmerice, bijelu majicu bez grudnjaka, otvorene sandale i bijele sportske čarape

Avaz.ba
09.12.2019 12:32

Spirs: Problemi s mentalnim zdravljem

Foto: Agencije

  • Britni Spirs po izlasku s klinike
    Britni Spirs po izlasku s klinike Foto: Agencije

Knotroverzna pjevačica  Britni Spirs (Britney Spears, 38) još jednom se našla u centru pažnje. Kamere su je ulovile dok je izlazila s klinike u Los Anđelesu u društvu tjelohranitelja.

Pop princeza djelovala je rastreseno i zapušteno. Osim neuredne frizure i razmazane šminke, Britni je na sebe nabacila farmerice, bijelu majicu bez grudnjaka, otvorene sandale i bijele sportske čarape. 

Da se s pjevačicom ponovo nešto događa, zabrinuli su se fanovi kada je prije dva dana na Instagramu objavila kratki video u kojem pleše u svom domu. Britni je brigu izazvala jakom crnom šminkom oko očiju, zbog koje je djelovala kao da se nije umila nekoliko dana. 

Prošle sedmice proslavila je 38. rođendan u Majamiju s dečkom Samom Asgharijem (25). Polovinom  godine otkazala je rezidenciju u Las Vegasu zbog problema s mentalnim zdravljem, s kojim se bori već 12 godina. Njem  menadžer tada je rekao da nije siguran hoće li se više ikad vratiti nastupima.

Komentari

NA VRH