A LISTA

Didi proslavio 50. rođendan

Goste pozvala Naomi Kembel

Didi: Luda proslava. Agencija

M. S. S. / Avaz.ba

16.12.2019

Šon Didi Kombs (Sean Diddy Combs) je u svom dvorcu na Beverli Hilsu organizirao svoj, kako ga je nazvao, "epski", 50. rođendan. Na popisu gostiju s A liste nalazili su se Džej Zi (Jay Z), Bijonse (Beyonce), Leonardo Dikaprio (DiCaprio), Dr. Dre, Kim Kardašijan i Kanje Vest (Kanye West). Meri Džej Blajdž (Mary J. Blige) bila je izvođačica iznenađenja.

Gosti su pozvani putem audioporuke supermodela Naomi Kambel (Campbell). U poruci je rečeno: "Pozvani ste na Didi 50... dođite samo s obućom za ples i dobrim vibracijama."

Hip hop mogul je 4. novembra navršio 50 godina, ali je tri puta odgađao zabavu jer je želio spomenuti i rođendan pokojne Kim Porter. Umrla je prošle godine, a u nedjelju bi navršila 49 godina. Didi je, također, organizirao proslavu ranog rođendana za svoje kćerke Džes (Jesse) i Delilu D'Lilu noć prije.

Party je počeo oko 21 sat, a gosti su uživali u koktelima uz bazen. Snup Dog (Snoop Dogg) bio je jedan od prvih koji su stigli, a uskoro su mu se pridružili Kevin Hart, Viz Kalifa (Wiz Khalifa), kao i mnoge druge poznate ličnosti.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.