OSUDILI VODITELJICU

Slavna komičarka Elen na udaru javnosti: Rad sa njom je poput pakla

Ona se prikazuje potpuno drugačijom osobom

Avaz.ba

Ellen

Foto: FOX NEWS


Elen Deženers (Ellen DeGeneres) našla se na udaru kritika prije nekoliko sedmica kada su njezini bivši zaposlenici počeli pričati medijima s čime su se sve morali suočiti dok su radili s njom.

Kritike na račun jedne od najpopularnijih voditeljica današnjice ne jenjavaju. Elen i dalje je na udaru komentara svojih sadašnjih i bivših zaposlenika zbog svog odnosa prema njima.

Deset njezinih bivših uposlenika i jedan sadašnji u medije je izašao s tvrdnjama da je rad za slavnu komičarku bio poput pakla, no nisu htjeli otkriti svoj identitet zbog straha od tužbi i otkaza. Opisali su kako je okruženje u kojem su radili ili još uvijek rade bilo puno rasizma, straha i omalovažavanja.

- Takve situacije se događaju gotovo uvijek kada se kamere ugase. Ona se prikazuje potpuno drugačijom osobom, ali u stvarnosti je grozna - ispričao je jedan njezin zaposlenik.

Elen nije mozak svog showa, a ljude koji su zaslužni za njezinu emisiju omalovažava i iživljava se nad njima te ne želi priznati koliko joj pomažu te koliko je važno da svi budemo tim - pričaju njezini zaposlenici. 

62-godišnja Elen se posljednjih 30 godina u javnosti pokazuje kao topla i pristupačna osoba, a sve jače glasine o tome kakva je iza kamera ozbiljno bi mogle naštetiti njezinoj karijeri. Dok svi bruje o tome kakva je prema svojim zaposlenicima, čini se da Elen ništa ne dira te uživa sa svojom suprugom Poršom de Rosi, s kojom je fotografi često uhvate u izlascima - prenosi Dnevnik.hr.

Više o temi Ellen DeGeneres

IZA KULISA
Elen Dedženeris ponižava sve oko sebe
SVIJET SLAVNIH
Ljepotica koja najviše voli životinje
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na