OSUDILI VODITELJICU

Slavna komičarka Elen na udaru javnosti: Rad sa njom je poput pakla

Ona se prikazuje potpuno drugačijom osobom

Ellen. FOX NEWS

Avaz.ba

18.7.2020

Elen Deženers (Ellen DeGeneres) našla se na udaru kritika prije nekoliko sedmica kada su njezini bivši zaposlenici počeli pričati medijima s čime su se sve morali suočiti dok su radili s njom.

Kritike na račun jedne od najpopularnijih voditeljica današnjice ne jenjavaju. Elen i dalje je na udaru komentara svojih sadašnjih i bivših zaposlenika zbog svog odnosa prema njima.

Deset njezinih bivših uposlenika i jedan sadašnji u medije je izašao s tvrdnjama da je rad za slavnu komičarku bio poput pakla, no nisu htjeli otkriti svoj identitet zbog straha od tužbi i otkaza. Opisali su kako je okruženje u kojem su radili ili još uvijek rade bilo puno rasizma, straha i omalovažavanja.

- Takve situacije se događaju gotovo uvijek kada se kamere ugase. Ona se prikazuje potpuno drugačijom osobom, ali u stvarnosti je grozna - ispričao je jedan njezin zaposlenik.

Elen nije mozak svog showa, a ljude koji su zaslužni za njezinu emisiju omalovažava i iživljava se nad njima te ne želi priznati koliko joj pomažu te koliko je važno da svi budemo tim - pričaju njezini zaposlenici. 

62-godišnja Elen se posljednjih 30 godina u javnosti pokazuje kao topla i pristupačna osoba, a sve jače glasine o tome kakva je iza kamera ozbiljno bi mogle naštetiti njezinoj karijeri. Dok svi bruje o tome kakva je prema svojim zaposlenicima, čini se da Elen ništa ne dira te uživa sa svojom suprugom Poršom de Rosi, s kojom je fotografi često uhvate u izlascima - prenosi Dnevnik.hr.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.