GODINE SU SAMO BROJ

Hali Beri u šestoj deceniji oduševljava figurom u bikiniju

U opisu objave na Instagramu potrudila se potaknuti svoje pratioce na zdrav život

Hali Beri. Instagram

L. K. P.

22.2.2022

Holivudska glumica Hali Beri (Halle Berry) oduševljava izgledom i u 56. godini, a svoju zavidnu figuru pokazala je i u posljednjoj objavi na Instagramu.

Glumica je na svom profilu objavila nekoliko fotografija u bikiniju na kojima se vidi njena zavidna figura, a u opisu objave potrudila se potaknuti svoje pratioce na zdrav život.

"Pogodite šta? Fitness petak se vraća! Peter Lee Thomas i ja smo otišli s posla i nismo se vidjeli neko vrijeme, ali vratili smo se i spremni smo vam pružiti više Fitness Petak zabave i savjeta i da vas nastavimo poticati na vašem fitness putu, napisala je Berry u opisu objave.


Beri na fotografijama trči plažom, a društvo joj pravi njen lični trener.

"Nema izvinjenje, imaš sedam dana da se pripremiš! Ponovo okrenimo i postanimo fit zajedno, napisala je u posljednjoj objavi u nizu i dodala da vjeruje da i njeni pratioci mogu krenuti njenim putem i početi zdravije živjeti.

Njena objava oduševila je mnoge koji su oduševljeno komentirali njen izgled.

"Da, i dalje izgledaš dobro", "Lijepo tijelo", "Vi ste moj cilj", "Nevjerovatna figura", "Apsolutno nevjerojatna", "Tvoje tijelo je nevjerovatno", samo su neki od oduševljenih komentara.

Glumica je u oktobru 2020. u intervjuu s Tai Beauchamp otkrila da se počela ozbiljno baviti fitnessom zbog svoje djece.

-Osjećam se i izgledam mlađe nego ikad jer radim jer želim biti tu za svoju djecu. Želim biti tu za svoje unuke, a ne samo da ih vidim kako se rađaju. Želim ih vidjeti kako rastu, rekla je tada.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.