U JEKU SKANDALA

Oglasio se brat Marka Osmakčića: Krv nije voda

Ovo ne bi bilo sramotno da nisu uradili jezivu stvar, koju je i Milan Milošević, voditelj, sinoć zvanično saopćio u programu

Marko Osmakčić. Instagram

A. Z.

14.6.2022

Porodica Osmakčić našla se u centru skandala. Naime, Franjo Osmakčić je lažirao svoju smrt kako bi izvukao sina iz rijalitija.

Mario Osmakčić, brat Marka Osmakčića, oglasio se sada na svom Instagram profilu fotografijama prvo sa Markom, a potom sa članovima porodice.

- Krv nije voda! - napisao je Mario ispod fotografije iz rijalitija "Zadruga 5", kada je porodica Osmakčić došla Marku u posjetu. Na slici se vidi i Franjo, Markov i Mariov otac, u crvenoj jakni.

Objava Maria Osmakčića. Printscreen

Nakon toga, Mario je objavio fotografiju iz noćnog provoda, Marko ga je ljubio u čelo, a emotikoni u obliku srca nisu izostali.

Objava Maria Osmakčića. Printscreen

Ovo ne bi bilo sramotno da nisu uradili jezivu stvar, koju je i Milan Milošević, voditelj, sinoć zvanično saopćio u programu.

- Marko Osmakčić je napustio ''Zadrugu'' kao što svi znate, a razlog njegovoj izlaska jeste smrt njegovog oca Franja Osmakčića. Ipak, stvari su postale još bizarnije. Osmakčići su osmislili sve i iscenirli smrt kako bi ova djevojka abortirala. Sve su iscenirali kako bi Viki donijela odluku da abortira. Svijet je zgrožen! - rekao je Milan, kog su ostali učesnici u nevjerici gledali, a Vikitorija Mitrović koja nosi Markovo dijete, počala je da jauče i plače.

Iako poštuju svoju krv, izgleda da Osmakčići ne žele da mješaju svoju krv sa Viktorijom, kad ju je Marko tjerao na abortus.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.