GRAD NA NERETVI

U Mostaru se danas udaje sestra Džejle Ramović, stigli brojni bh. influenseri

Par je odlučio da njihova svadba bude na otvorenom u dvorištu prekrasne vile, pored same rijeke

A. Č.

1.7.2022

Na svadbu stigli brojni bh. influenseri - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+2

Influenserica Lejla Ramović, sestra bh. pjevačice Džejle Ramović, udaje se danas za svog izabranika Dinu Joldića u Mostaru.

Par je odlučio da njihova svadba bude na otvorenom u dvorištu prekrasne vile, pored same rijeke. Pripreme za vjenčanje trajale su par mjeseci, a influenserica je detalje dijelila sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama, ali i na YouTubeu.

Na svadbi koja će se održat danas bit će brojni bh. influenseri koji su već stigli u grad na Neretvi. Među, zvanicama su Šejla Ramović, Davor Gerbus, Amer Kadić, Ilda Humić, Amina Efendić i mnogi drugi.

Mlađa sestra influenserice, pjevačica Džejla danas je na Instagramu objavila story iz frizerskog salona te pokazala kako spremaju mladenku.

Influenserica je otkrila da će za svoj sudbonosni dan šiti vjenčanicu, ali i da su ona i njen izabranik odlazili na časove i uvježbavali prvi ples. Također, poznato je da će na svadbi goste zabavljati pjevač Amel Ćurić, a vjerovatno će zapjevati i Džejla.

Lejla i Dino su se zaručili u oktobru 2020. godine. Prosidba se dogodila na Čvrsnici, odnosno u blizini Hajdučkih vrata.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.