POZNATI NA PLAŽI

Visoke temperature za njih nisu problem

Društvene mreže i profili influensera, manekenki, pjevačica preplavljeni fotografijama sa ljetovanja

Dara Bubamara. Instagram

Piše: L. N.

26.7.2022

Ljeto je, vrijeme godišnjih odmora, a društvene mreže i profili influensera, manekenki, pjevačica su preplavljeni fotografijama sa ljetovanja. Kokteli, more, palme, zalazak sunca..

Nedavno se na hrvatskom primorju održao popularni festival Ultra koji svake godine obara rekorde posjećenosti, dolaze mnogobrojna poznata lica kako iz svijeta, tako i iz regiona. Bosanskohercegovačka mlada pjevačica Džejla Ramović, zajedno sa hrvarskom pjevačicom Albinom, je na svom instagram profilu podijelila zajedničku fotografiju na kojoj se vidi kako se dobro provode na ovom festivalu. 

Džejla Ramović i Albina. instagram

Pjevačica Dara Bubamara i influenserka Zorannah su svoje pratioce na društvenim mrežama počastile vrelim fotografijama sa Mikonosa. 

Dara Bubamara. Instagram

Zorannah je poznata po svojim čestim putovanjima na luksuzne destinacije ali sudeći po fotografijama koje su preplavile instagram čini nam se da joj je Mikinos jedna od najdražih.

Zorannah. Instagram

Da hrvatsko primorje važi za jednu od najromantičnijih destinacija potvrdili su nam i poznati parovi Amra i Edin Džeko, Lejla i Tarik Filipović, te Lepa Brena i Boba Živojinović

Edin i Amra Džeko na svojim društvenim mrežama podijelili su niz romantičnih fotografija iz Dubrovnika u kojem su otvorili i vlastiti restoran.

Edin i Amra Džeko. instagram

Lejla i Tarik Filipović su odlučili svoj odmor da provedu u lijepom Rovinju zajedno sa svoja dva sina u porodičnoj atmosferi.

Lejla i Tarik Filipović. instagram

Visoke temperature nisu predstavljale problem za Lepu Brenu i Bobu Živojinovića koji su krstarili primorjem obilazeći mnoge destinacije.

Lepa Brena i Boba Živojinović. instagram

U susjednoj Crnoj Gori uživala je pjevačica Tea Tairović koja je i pored velikog broja nastupa uspjela pronaći vremena za odmor i fotografijama obradovati muški dio publike.


Tea Tairović. instagram

Većina poznatih najviše rade u ovo doba godine, pa pokušavaju spojiti ugodno sa korisnim i svoje slobodno vrijeme provode na Jadranskom moru ali to nije slučaj sa našom poznatom pjevačicom koja je otiska korak dalje.

Dragana Mirković. instagram

Poznato je da pjevačica Dragana Mirković uživa vodeći život na visokoj nozi. Dragana je svoj odmor odlučila provesti na Maldivima, te se pohvalila nizom fotografija na instagramu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.