ZADRUGA

Anđela se obratila Maji: Fetiš ti je da uzimaš zauzete muškarce

Dodala je da njih dvije nemaju nikakav odnos i da ga nikada neće ni imati

Anđela i Maja. YouTube/Print Screen

N. A.

30.4.2023

Nakon haosa u rijaliti programu "Zadruga" koji je nastao kada je Anđela Đuričić zatekla svog tadašnjeg momka Zvezdana Slavnića u krevetu sa starletom Majom Marinković, strasti u "Zadruzi" se očigledno i dalje ne smiruju.

Anđela je teško podnijela preljubu, a djeluje da se Zvezdan nimalo ne kaje, kao ni Maja. Ipak, Anđela je odlučila da pred svima kaže šta misli o Maji. 

Mnogi su dugo čekali momenat kada će se one suočiti, a kada je Anđela ustala i raspalila po starleti nije progovarala ni ona, ali ni ostali ukućani.

- Ja ću prvo Maju, pošto ću tu kraće... Nema šta, ja sam njoj rekla svoje mišljenje. Mislim da voli zauzete muškarce nevezano za moju situaciju, meni se ovo desilo, a ti si to ponovila u više navrata to znamo već godinama unazad. Mislim da te loži to, kad vidiš sretan par, da uzmeš muškarca toj ženi i ne znam zašto, to ti je postao fetiš. To hrani tvoj ego i tvoju dušu - započela je Anđela.

Dodala je da njih dvije nemaju nikakav odnos i da ga nikada neće ni imati.

-  Da ponovo uđemo u "Zadrugu" nikada ga nećemo imati, jer ja sam neko ko ne zaboravlja šta mi je neko loše uradio. Ne smatram da si meni lično loše uradila - započela je Anđela ali ju je Maja prekinula i istakla da joj se zadrugarka zahvalila što je Anđela potvrdila i zamoliloa je da ne prekida njeno izlaganje.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.