KONSTANTNE PROVOKACIJE

Bivšem partneru je dovodila prostitutke: Isplivali jezivi detalji iz života Ane Ćurčić

Znam da sam je ubila činjenicama

Ana Ćurčić. Instagram

O.T.

26.7.2023

Tokom sinoćnje emisije “Narod pita”, Ana Ćurčić se sukobila sa Ivanom Marinkovićem, pa mu je tom prilikom najavila tužbu i iznijela neke stvari o Ivanovoj vjerenici Jeleni Ilić

Sada se Jelena oglasila i prokomentarisala postupak Ćurčićeve.

- Nemam šta da kažem. Znam da sam je ubila činjenicama koje smo gledali, i onda ona pokušava nekim forama kojim se koriste predratni švaleri da uzvrati, ali je nedovoljno inteligentna. Ja ne znam ni šta znače termini koje je upotrijebila u “optužbi” meni upućenoj, a za nju znamo iz novina da je bivšem partneru dovodila prostitutku ili ti treću osobu radi seksualnih fantazija. Možete misliti kakva je to sodoma i gomora dotične, zato ona i zna za te silne izraze i radnje, a ja i dalje tražim prevod i značenje – rekla je Jelena.

Jelena Ilić. Instagram

- Zaključak je da, ako ništa, bar se pošteno najela u rijalitiju, nije uspjela da pobijedi lažnom patetikom u koju su samo neinteligentni povjerovali, i da od uličrke sebe predstavi dobrom majkom i domaćicom. Žena koja čitavog života pati za tim da bude pored žestokih momaka, što bi se reklo, ima debeo problem… O medikamentima koje pije smo takođe čuli od njenog bivšeg partnera unutra, i od drugih učesnika, priznala je i sama. Ja iskreno ne bih više da nerviram osobu koja ima zadravstveni problem, i onda nema odgovora ni na jedno pitanje i govori samo tužba, a sve o njoj je ispričano pred milionima -zaključila je Jelena za Pink.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.