BANJA LUKA

Dodik uručio pomoć porodici Kekić od 5.000 KM

Gradonačelnik Banja Luke Igor Radojičić je naglasio da je vidljiva pažnja za višečlane porodice u Republici Srpskoj svih nivoa vlasti

Dodik: Novac za gradnju kuće. Arhiv

Avaz.ba / Srna

16.8.2020

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik danas je višečlanoj porodici Kekić u banjalučkoj Mjesnoj zajednici Stratinska uručio prigodnu pomoć i 5.000 KM za izgradnju porodične kuće.

Dodik je naveo da je on donirao 2.000 KM, da je 2.000 iz kabineta predsjednika Republike Srpske Željke Cvijanović i 1.000 iz kabineta gradonačelnika Banja Luke Igora Radojičića.

- Drago mi je što vidim bogatu porodicu koja ima pet sinova. Riješit ćemo im pitanje završetka izgradnje porodične kuće, a domaćin porodice će početi da radi u "Elektro-Krajini"  - rekao je Dodik novinarima.

On je najavio da će biti završen i dio puta u Mjesnoj zajednici Stratinska.

Gradonačelnik Banja Luke Igor Radojičić je naglasio da je vidljiva pažnja za višečlane porodice u Republici Srpskoj svih nivoa vlasti.

- Grad Banja Luka na različte načine pokušava da podrži višečlane porodice. Razmatramo da od 1. septembra uvedemo subvencije za prevoz srednjoškolaca, a bit će i socijalnih olakšica za vodu - dodao je Radojičić.

Domaćin Ranko Kekić zahvalio je za Dodiku za uručenu pomoć.

- Ovo je veoma značajno za moju porodicu kako bi riješili probleme sa kojima se suočavamo. Borimo se na različite načine, a vjerujem da ću uskoro dobiti i posao čime bi naša borba bila olakšana - rekao je Kekić.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.