BEOGRAD

Skupština Srbije potvrdila više sporazuma sa Bosnom i Hercegovinom

Skupština je usvojila i Zakon o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vijeća ministara Bosne i Hercegovine o graničnim prelazima

Poslanici Narodne skupštine Republike Srbije. Agencije

A. Ka. / Anadolija

19.10.2021

Poslanici Narodne skupštine Republike Srbije potvrdili su danas Zakon o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vijeća ministara Bosne i Hercegovine o zajedničkim lokacijama na graničnim prijelazima.

Skupština je usvojila i Zakon o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vijeća ministara Bosne i Hercegovine o graničnim prelazima, kao i Zakon o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vijeća ministara Bosne i Hercegovine o pograničnom saobraćaju.

Poslanici su izglasali i Zakon o potvrđivanju Memoranduma o razumijevanju o vojnoj saradnji između Vlade Republike Srbije, koju predstavlja Ministarstvo odbrane, i Vlade Arapske Republike Egipat, koju predstavlja Ministarstvo odbrane.

Danas je usvojen i Zakon o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Austrije o saradnji u oblasti zaštite od katastrofa.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.