SKUPOVI U BIHAĆU I CAZINU

Bakrač: Snaga Saveza za bolju budućnost je u novim licima

Savez za bolju budućnost svoje birače neće obasipati obećanjima koja slušamo svake izbore, ali ono što obećava jeste častan i transparentan rad u službi svih građana, poručila je

Press centar SBB-a

26.9.2022

Skup SBB-a u Bihaću - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Skup SBB-a u Cazinu - Avaz

Savez za bolju budućnost BiH sinoć je održao predizborne skupove u Bihaću i Cazinu, gdje su se članovima, simpatizerima i građanima predstavili kandidati za sve nivoe vlasti u BiH.

Nositeljica liste za Skupštinu Unsko-sanskog kantona Lejla Bakrač kazala je da je Savez za bolju budućnost ove godine okupio tim stručnjaka, među kojima su doktori nauka, univerzitetski profesori, ljekari, ekonomisti, privrednici i privatni poduzetnici.

- Naša snaga je u novim licima koja do sada nisu bila politički angažirana, ali su spremna da svoje znanje i vrijeme stave građanima na raspolaganje. SBB je politička snaga koja ima dovoljno volje, želje, borbenosti i pameti da osigura da svi građani imaju lijep i dostojanstven život kroz pravo na rad, školovanje, zdravstvenu zaštitu, socijalnu pomoć, sport, kulturu... Savez za bolju budućnost svoje birače neće obasipati obećanjima koja slušamo svake izbore, ali ono što obećava jeste častan i transparentan rad u službi svih građana – rekla je Bakrač.

Okupljenim građanima obratili su se predsjednik Općinske organizacije Bihać Adi Bajčetić, nosilac liste za Parlament BiH Haris Šarganović, nositeljica liste za Federalni parlament Irma Arigović te kandidatkinja za Skupštinu Unsko-sanskog kantona Aida Džaferović.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.