OD 14 DO 15 SATI

U Općoj bolnici od ponedjeljka dozvoljene posjete hospitaliziranim pacijentima

Posjeta se najavljuje dan ranije od 14 do 15 sati na telefonski broj 033/285-100 i tražite da vas spoje sa glavnom sestrom odjela na kojem će biti posjeta

Opća bolnica: Dnevno je dozvoljena jedna posjeta. Avaz

Piše: E. Ma.

23.12.2022

Od ponedjeljka, 26. decembra u Općoj bolnici "Prim. dr. Abdulah Nakaš" od 14 do 15 sati bit će dozvoljene posjete hospitaliziranim pacijentima, uz prethodnu telefonsku najavu.

Posjeta se najavljuje dan ranije od 14 do 15 sati na telefonski broj 033/285-100 i tražite da vas spoje sa glavnom sestrom odjela na kojem će biti posjeta. 

Najave posjeta za dane vikenda i za ponedjeljak će se primati do petka. Dnevno je dozvoljena jedna posjeta za jednog pacijenta, uz obavezno poštivanje epidemioloških mjera.

Na glavnom ulazu u ovu zdravstvenu ustanovu posjetioci trebaju da se jave medicinskoj sestri koja je zadužena da daje potrebne informacije vezane za posjetu.

S obzirom da je sezona gripe i drugih respiratornih infekcija, a u ovoj ustanovi je veliki porast broja pregleda i hospitaliziranih pacijenata, poduzete su sve mjere predostrožnosti u sprečavanju intrahospitalnih infekcija.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.