LJUBAV I VEZE

Ovo je 12 znakova da vas muž možda vara

Posvećuje više pažnje svojem izgledu, bira što će obući, svako jutro se brije...

Ilustracija

24sata.hr

9.5.2019

U dugoj ste i naizgled lijepoj vezi ili braku, ali u zadnje vrijeme vam se čini da nešto nije kako bi trebalo biti? Partner se nekako drugačije ponaša, a onaj 'mali glasić' u pozadini glave vam ne da mira?

Iako je preljub možda zadnje na što biste posumnjali, ponekad se treba suočiti s istinom i krenuti dalje. Iako, ti signali ne moraju nužno značiti da vas partner vara, ali nije loše obratiti pažnju.

Ovo je 12 podsvjesnih signala da vas partner vara:

- Uobičajeni znakovi su ruž na njegovoj odjeći, ožiljci po tijelu koji asociraju na seksualni odnos, miris druge žene na odjeći ili kosi. Posebno sumnjičave budite ako te znakove primijetite više puta.

- Sve duže se zadržava na poslu, ima više poslovnih putovanja nego ikada, a primijetili ste da i puno troši na izlaske s prijateljima s kojima po novom ide u restorane ili koktel-barove.

- Posvećuje više pažnje svojem izgledu, bira što će obući, svako jutro se brije i puno više vremena provodi ispred ogledala.

- Iako sjedi uz vas, često je duhovno odsutan, kao da je u nekom svom svijetu.

- U razgovoru vas, onako usput, pita za nedavno rastavljenu prijateljicu ili priča o kolegici s posla koja je prekinula s dečkom. Čini vam se kao da sve češće potiče teme o njima.

- Uopće vas ne primjećuje, obukli vi pripijenu seksi haljinu ili vreću za smeće, njemu kao da je svejedno. Jednoj ženi, koju je suprug varao, plamen svijeće zahvatio je kosu tokom večere, a muž joj to nije primijetio.

- Intuicija vam govori da ima ljubavnicu i nemojte to samo tako odbacivati kao nemoguće. Intuicija je vrlo moćna i zna puno više nego želimo priznati.

- Svi u vašoj okolini vam pokušavaju dati do znanja da vam muž nešto radi iz leđa. Očito je da oni nešto znaju što vi ne znate - poslušajte ih.

- Optužuje vas za ljubomoru, govori da niste normalni... Kod preljubnika je napad na partnera često pokušaj skrivanja onoga što rade, a ne bi smjeli.

- Mobitel više nije na stolu kad gledate film ili seriju na večer. Po novom je u njegovoj ruci i svako malo baca pogled na njega ili se javlja na pozive koji dolaze u čudna doba dana i noći.

- Odjednom je postao jako ljubazan prema vama. Dopušta vam da gledate šta želite na televiziji, kupuje vam poklone, vodi u restorane... Neki to rade jer su sretniji u životu zbog ljubavnice, a drugi jer im savjest ne da mira pa se žele iskupiti.

- Stalno vam pronalazi mane ili optužuje bez razloga da imate aferu. Često je nervozan jer mu nije lako stalno lagati i paziti da ne bude otkriven. Često neotkriveni preljubnici misle da, ako su to oni nezapaženo napravili, zašto ne bi mogla i njihova supruga, piše "Daily Mail"


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.