DIFALIJA

Ovaj muškarac je rođen s dva spolna organa: ''Partnerica je htjela da snimamo filmove za odrasle''

Ženama je odnos s ovim čovjekom bio bolan pa je uklonio jedan spolni organ

Tank je rođen s anomalijom. YouTube

M. Z.

22.8.2023

Vozač kamiona iz Los Anđelesa, poznat samo kao Tank, rekao je da su žene s kojima je spavao imale vrlo različite reakcije. On ima stanje koje se zove difalija, kada se rodite s dva spolna organa.

S obzirom na to da je bio u centru za maloljetnike od 12. godine, prvi put se seksao kada je imao 24, a njegova partnerica je bila iznenađena "dodatkom".

Šok i nevjerica

- Žene nisu vjerovale kad sam im rekao da imam dva spolna organa, ali onda sam ih odveo u sobu pa su vidjele", rekao je Tank za ''Soft White Underbelly''.

Difalija je nevjerovatno rijetko stanje koje pogađa oko jedne od šest miliona beba. Oko 100 slučajeva je prijavljeno širom svijeta, otkad je prvi identificiran 1609. godine.

Ljekari često uklanjaju dodatni penis ubrzo nakon rođenja, ali ga mogu ostaviti u nekim slučajevima, kao što se dogodilo Tanku. Ovisno o tome kako su se penisi formirali iznutra, neki muškarci mogu mokriti ili ejakulirati iz oba.

Koristio oba penisa u seksu

Tank je rekao da mu je bilo teško koristiti samo jedan penis tokom seksa jer je i drugom bila potrebna stimulacija.

Kako navodi Tank, jedna bivša partnerica se "zapalila" za njegovog dodatnog člana.

- Željela je biti porno zvijezda i htjela je da zajedno snimimo video. Vjerovatno bih zaradio mnogo novca", rekao je Tank.

Međutim, drugim partnericama je bilo previše bolno ako je koristio oba, što im je otežavalo vezu. Njegovo stanje se uglavnom pokazalo problematičnim u spavaćoj sobi. Odlučio je da je najbolje ukloniti jedan od penisa kako bi mogao imati normalniji seksualni život i da ne utječe toliko na svoje partnerice, piše Net.hr.

- Odlučio sam se na operaciju. To će rastužiti neke žene - ističe Tank.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.