STIGLO 3.000 PRIJAVA

Vera kaže da nikad nije imala dečka: Objavila "konkurs" kako bi pronašla srodnu dušu

Teško je izlaziti na spojeve u 2023. godini, pa želim odmah znati ko je dobar kandidat, kazala je ona

E. Ag.

3.9.2023

Društvene mreže danas služe za mnogo toga, od upoznavanja, istraživanja, poslovanja, pa do traženja srodne duše.

Nizozemka koja kaže da nikada nije bila u vezi sastavila je "konkurs za dečka" kako bi pronašla svoju srodnu dušu, a već ima hiljade kandidata.

Vera Dijkmans (23) na TikToku je objavila obrazac koji od potencijalnih udvarača traži da ispune, postavljajući pitanja o njihovom poslu i povijesti veza.

- Neki ljudi misle da je čudno što koristim aplikaciju za pronalaženje ljubavi, ali sveukupno gledajući, rezultat je bio pozitivan s puno kandidata - rekla je Dijkmans, koja sada živi u Londonu, za NudePR.com.

- Teško je izlaziti na spojeve u 2023. godini, pa želim odmah znati ko je dobar kandidat i hoćemo li se dobro uklopiti - dodala je.

- Moji DM-ovi su stvarno puni pa je teško prebrojati broj prijava, ali rekla bih da sam već imala oko 3.000 u 24 sata.

Za početak traži osnovne informacije, uključujući ime udvarača, dob i lokaciju. Zanima je i kandidatov astrološki znak i koliko je bivših djevojaka imao. Dijkmans pita ima li čovjek posao s punim radnim vremenom, ispravan automobil i ima li trenutne "veze bez obaveza".

Muškarac mora gledati crtiće

Obrazac također uključuje neka čudna pitanja, uključujući voli li muškarac gledati crtiće ili ne. Uprkos tome što je slobodna, kaže da nije spremna pristati na kompromise u pogledu kvaliteta koje želi u svom muškarcu iz snova.

- Spremna sam smiriti se i uozbiljiti. Ali mora biti duhovit, imati dobar muzički ukus i vlastiti prihod. Također mora biti lojalan i neko ko gleda crtiće - navela je.

Nakon što je objavila video, bila je zatrpana ispunjenim upitnicima muškaraca, prenosi Index.hr.

Među tipovima koji su očajnički željeli svidjeti joj se bio je i jedan muškarac koji je pokušao zaobići zahtjeve, rekavši da živi s roditeljima i da nema auto - ali posjeduje dva čamca. Djikmans je otkrila dodatne detalje o tome kako zamišlja svoj prvi spoj s muškarcem.

- Došla bih dotjerana, želim ostaviti dojam na osobu s kojom pokušavam izaći i očekivala bih isto zauzvrat. Međutim, radije bih platila sama za sebe. To znači da nikom ništa ne dugujete - poručila je.

Obrazac koji se treba popuniti. TikTok

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.