KOŠTA 35 EURA

Na prvi pogled pomislit ćete da je olovka, a zapravo je mobitel: Ima čak i kameru

Ako vam se tipkovnica čini presitnom, podržano je glasovno upravljanje

olovka-mobitel - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
olovka-mobitel - Avaz
E. Ag.

30.10.2023

U internetskim trgovinama može se pronaći svega i svačega, onoga što nećemo pronaći u fizičkim trgovinama. Ako volite neobičnije stvari, ali koje su funkcionalne, zaintrigirat će vas sigurno ovaj olovka-mobitel.

Glasovno upravljanje

AJQK AK007 Pen Mini je mobitel s malenim ekranom u boji dijagonale od 0,96 inča, a uz maleni ekran rezolucije 160 x 80 piksela i GSM dual SIM funkcionalnost ima kameru od 0,08 megapiksela, svjetiljku te Bluetooth Dialer. Mobilni telefon dolazi i sa snimanjem odnosno diktafonom. Ako vam se tipkovnica čini presitnom, podržano je glasovno upravljanje.

Uz dimenzije 137 x 21 mm i masu od 27 grama izgleda kao malo deblja olovka, ali i ima sve elemente olovke – može se zakačiti za džep košulje, ima vrh za pisanje, a dolazi u raznim bojama: crvenoj, crnoj, srebrenoj. Kao dodatak moguće je uzeti i microSD karticu od 32 GB.

500 kontakata

Ovaj 2G mobitel ima telefonski imenik od 500 kontakata, pokreće ga procesor MT6261D, a od mogućnosti ima slanje i primanje SMS poruka, FM radio te muzički player s podržanim MP3, Wav i AMR formatima. Uz Bluetooth v3.0 omogućuje spajanje s drugim uređajima, piše Smartlife.

Baterija je kapaciteta 550 mAh te omogućuje vrijeme na čekanju do 80 sati. Izbornik je moguće koristiti na 18 jezika, među kojima su engleski, njemački italijanski... Cijena za mobitel AJQK AK007 Pen Mini je oko 35 eura, s dostavom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.