DODJELA ZLATNIH GLOBUSA

Ponovo se okupila ekipa iz serije Suits, ali bez Megan Markl: "Nemamo njen broj"

Serija je na streaming servis dodana u julu 2023. godine i dosegla je rekordnih 3.14 milijardi minuta gledanja

Ekipa serije Suits. Universal

D. R.

8.1.2024

Pravna drama Suits, u kojoj se proslavila Megan Markl (Meghan Markle), doživjela je svoju novu mladost na Netflixu, četiri godine nakon završetka serije. 

Serija je na streaming servis dodana u julu 2023. godine i dosegla je rekordnih 3.14 milijardi minuta gledanja u prvoj sedmici na platformi.

Dakle, sa sigurnošću se može reći da je mnogo ljudi gledalo Suits prošle godine, a Zlatni globusi su ponovno okupili neke od glumaca na sinošnjoj dodjeli. Gabrijel Maht (Gabriel Macht), Patrick J. Adams, Sarah Raferti (Rafferty) i Đina Tores (Gina Torres) izgledali su sjajno dok su pozirali na crvenom tepihu.

Tokom intervjua za Variety na crvenom tepihu, Đina je rekla da je njihov grupni chat za Suits "poludio" kada se saznalo da će svi ići na dodjelu Zlatnih globusa. Dodala je: "Vrlo je uzbudljivo."

Zatim su Đinu upitali je li netko poslao poruku Megan Markl, koja je glumila Rejčel Zejn (Rachel Zane), o  okupljanju, a ona je u šali rekla: "Nemamo njen broj. Jednostavno nemamo. Vidjet će ona. Gledat će. Bit će sretna što smo ovdje."

Podsjetimo, prije nego što se povukla iz glume 2018. kako bi se udala za princa Herija (Harryja), vojvotkinja od Sussexa svjetsku je slavu postigla serijom Suits u kojoj je glumila pomoćnu pravnicu Rejčel Zejn sedam sezona, od 2011. do sredine 2018.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.