JET SET

Macina mama otkrila bolne detalje: Bio je oženjen kada sam ostala trudna, tražio je da abortiram!

Avaz.ba

11.12.2017

Majka Senade Nurkić, koja je poznatija kao Maca Diskrecija, Enesa Nurkić,  već dvije godine ne priča s kćerkom zbog njenog očuha, o kojem je izrekla nečuvene laži. Ali to nije sve što je izjavila majka jedne od najkontroverznijih učesnica "Zadruge".

Naime, poznato je da Maca nikad nije upoznala svog oca, koji je bio oženjen u vrijeme kad je njena majka zatrudnjela, pa nam je Enesa ispričala više detalja te priče.

- Nikad ja od nje nisam krila ko je njen otac. Ona je bila punoljetna. Ja nisam tražila da on nju prizna, on je bio oženjen, ja nisam htjela ničiji brak da rasturim. Ja tada nisam imala nekog iskustva da se zaštitim, rodila sam je u 20. godini, ja sam ’71. godište. On je tada imao kćerku od četiri godine. Dao mi je pare za čišćenje, ali ja nisam htjela da se očistim. Nije on sam kriv, i ja sam kriva što se nisam raspitala. Ona je plod neuzvraćene ljubavi i ja sam rekla "preuzeću odgovornost sama, pa makar i na putu spavala" i stvarno mi nisu dali da je dovedem kući. Tek nekoliko dana kasnije primili su me očuh i majka. I radila sam sve živo da ima sve što poželi - objašnjava gospođa Nurkić.


Maca je pričala i da je tražila oca i da nije uspjela da ga nađe, ali to, kako njena majka tvrdi, nije istina, jer je ona znala gdje joj biološki otac živi.

- Ona je pričala da ne zna ko joj je otac i da ga traži, a sve zna! Ona i kad je napunila dovoljno godina, ja sam joj rekla da ode da ga upozna. Njen otac je bio pjevač, bio je bogat i nju je on zanimao zbog toga što ima. Ali nije otišla da ga upozna, iako je mogla - otkriva Enesa.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.