Mrka se udvarao Breni: Bekuta ih uhvatila na djelu!

kurir.rs
16.12.2017 23:08

Milutin Mrkonjić udvarao se Lepoj Breni, i to pred Anom Bekutom. Političar je sve vrijeme dejlio komplimente vlasnici „Granda“, zbog čega je njegova djevojka poludjela.

Nakon što je završila snimanje emisije kod Saše Popovića, Brena je odlučila da ode na večeru, i to u restoran Filipa Živojinovića. 

Ona je, ruku pod ruku sa Aleksandrom Prijović i sinovima Viktorom i Stefanom s Košutnjaka otišla na Dedinje, a pozvala je i Bekutu i Mrku da im se pridruže. Ekipa Kurira pratila ih je u stopu, kako na snimanju tako i u restoranu, gdje su proveli dva sata. Tokom večere Milutin je svu pažnju posvetio Breni, a kurirov izvor, koji je sjedio tik do njih, otkrio je o čemu su razgovarali.

- Mrka je Breni rekao da izgleda bolje od polovine mladih pjevačica. Pitao je da li je na dijeti jer je dovela liniju do savršenstva - kaže izvor i dodaje da ga je Bekuta u nevjerici posmatrala.

- Ana je šutila i kiselo se smijala. Mrka je nastavio da se udvara Breni. Rekao joj je „Ti imaš noge kao pista! Nijedna ne može da ti pljune pod prozor. Kao avion si!“ - kaže.

Nakon što su večerali i popili nekoliko flaša vina, Brena, Mrka i Ana krenuli su kući. Aleksandra je ostala u restoranu s Viktorom, a Stefan je nakratko izašao kako bi ispratio mamu. Političar je i tada nastavio da se udvara Breni, pa je pridržavao dok je silazila niz stepenice, dok je Ana išla sama ispred njih. 

Kada je zagrlio Brenu, Bekuti je prekipjelo, pa je povisila ton i rekla svom dečku da moraju požuriti. Sudeći po Aninoj gestikulaciji, pjevačica je pobjesnila.

- Ajde, više, Milutine. Dva sata si pričao s Brenom, pusti ženu da ide kući. Hladno mi je, ne mogu više da stojim napolju - vikala je Ana.

Mrkonjić je tada shvatio da je malo pretjerao, pa je zagrlio svoju dragu, smjestio je u automobil i odvezao kući.

NA VRH