JET SET

Milutin Mrkonjić kupuje grobnicu za sebe i Anu Bekutu

( Kurir)

Avaz.ba

24.1.2018

Milutin Mrkonjić kupuje grobnicu za sebe i svoju partnericu Anu Bekutu! Političar se prijateljima požalio da mu je dosadila kupovina stanova i da je došlo vrijeme da se pobrine za svoju vječnu kuću!

 - Nedavno smo bili na ručku s Mrkom, koji je bio veoma dobro raspoložen. U društvu je bilo desetak ljudi, a Ana je poslije sat morala da ode na neko snimanje, pa nije čula njegovu izjavu kojom nas je šokirao. Pričali smo da je Mrka dosta stekao, ali i potrošio. On se tada našalio na svoj račun: „Dosta sam kupovao stanove, sad treba da osiguram vječnu kuću za sebe i Anu!“

Svi su počeli da se smiju i da ga zafrkavaju na kojoj bi lokaciji volio da počiva, a on je nastavio da zbija šale. Ne znamo da li je Ani rekao o čemu smo pričali, ali vjerujemo da se ona ne bi naljutila jer njih dvoje imaju sličan smisao za humor - priča izvor Kurira koji se zadesio u tom društvu.

Vječna ljubav 

Tim povodom novinari Kurira pozvali su Mrku, a on je opet priču okrenuo na šalu. 

- Pa šta ako sam to rekao?! Volim da sjedim s prijateljima, razgovaramo o raznim temama. Nemam ja stanove, nisam u mogućnosti da kupujem, a o grobnim mjestima ne bih da pričam. Evo, vidite, kiša pada, a ja sam od rane zore na svom poslu. Treba da se radi, da se stvara, a ne da se umire - kaže veselo Mrka.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.