JET SET

Aca Lukas žestoko isprozivao Lunu, Slobu i Kiju: Šta rade ti ljudi?! Ko su oni?!

Telegraf

27.1.2018

Aca Lukas je sa ostatkom žirija takmičenja "Zvezde Granda" bio gost u emisiji "Ćirilica" Milomira Marića. 

Pjevač se dotakao i teme rijalitija, a onda je osuo palju po zvijezdama "Zadruge" Kristini Kiji Kockar, Slobi Radanoviću i Luni Đogani, piše Telegraf.

- Ja gledam sada Australian Open, ona Kija je sponzor (južnokorejska marka automobila, prim. aut). Znaš koliko se puta ovdje Kija neka pomenula. Više nego hiljadu, milijardu puta... Ja kako otvorim portale i novine samo vidim Kija, Kija, Kija... Koja, bre, Kija?! Ko je ta Kija? Pričamo o nekim Kijama, Slobama... Sloba, Kija, Sloba, Kija... Luna, Kija, Sloba... Šta rade ti ljudi?! Ko su ti ljudi?! - rekao je Aca i nastavio: 

- Ko može da napadne emisije "Zvezde Granda"?! To je jedna humana emisija. Prvo, humana je emisija jer djeci omogućava da se pojave na televiziji, da pokažu svoj talent, da postanu slavni, da naprave u životu nešto i da pritom ljudi gledaju i uživaju... Ogromna je razlika u odnosu na ove rijaliti programe koji ne pokazuju ništa, koji afirmišu ljude koji nisu mogli da se afirmišu nigdje u životu - rekao je srbijanski folker, piše Telegraf.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.