ZANIMLJIVO

One će tješiti francuske nogometaše da im je srebrnina draža od zlata

Ljepše polovine nogometaša

24sata.hr

14.7.2018

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+2

Dok su francuski navijači na Svjetskom prvenstvu bodrili napadača Florijana Tovena (Florian Thauvin), pogledi su im ipak bježali po tribinama tražeći njegovu djevojku Šarlot Pironi (Charlotte Pirroni). Nogometaša je upoznala 2016., godinu nakon što je postala Miss Azurne obale i međunarodna Miss Francuske. 


Da je osvojio misicu, može se pohvaliti i Mbape (Kylian Mbappe). Njegova je Alisija Ajlis (Alicia Aylies) lani postala Miss Francuske. Egzotična crnka rođena je na Karibima, na otoku Martiniku, koji na političkoj karti pripada Francuskoj.

Iako ima uspješnu manekensku karijeru, vrijedna Alisija upisala je i studij prava. Studenticu Univerziteta u Francuskoj Gvajani na Instagramu prati više od 300.000 ljudi, a osim što nosi modne revije i proučava pravne spise, Ajlisi nisu strane ni pozorišne daske. 

Otkako je došla na studij, u Gvajani je dobila i nekoliko uloga u predstavama. Ipak, priznaje kako joj teško padaju česta putovanja između mjesta studiranja i Pariza, na čijim pistama nosi top revije. Najviše voli luksuzne hotele.

Svojim dečkom najviše se ponosi i Pamela Anderson. Osim što srčano navija za Adila Ramija (32), zvijezda “Spasilačke službe” priznaje da se za njega “često odijeva u zavodljivu sluškinju”.



Kako Ugo Loris (Hugo Lloris) vodi francusku momčad, tako i njegova žena Marine vodi modnu kompaniju. Dragoga bodri i tetovažom “Samo naprijed, moja ljubavi”. 

Marija Salaues, zaručnica Pola Pogbe (Paul), dolazi iz Bolivije, iz koje je pobjegla napustivši studij poslovne administracije, da bi se skrasila u Sjedinjenim Američkim Državama.

Na Floridi je radila kao manekenka, a zvijezdu Mančester junajteda upoznala je tokom njegovog ljetovanja u Los Anđelesu. Pogba ju je zaprosio tek prije nekoliko sedmica. Želio se osigurati da je ne izgubi dok je u Rusiji. Ipak, Marija je došla u Moskvu s ponosom gladati kako uzima srebrenu medalju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.