JET SET

Nataša Bekvalac će završiti kao Ksenija: Advokat se s razlogom plaši za njen život!

Kurir.rs

28.7.2018

Nataša Bekvalac je imala veoma tešku godinu. Osim što ju je suprug Luka Lazukić pretukao, poslije svega su uslijedile i navodne prijetnje njegovog prijatelja ispred Centra za socijalni rad kada je Bekvalac dovela kćerku Katju svome ocu. 

Natašin pravni zastupnik, Nemanja Aleksić, ističe da je pjevačicina sigurnost ozbiljno ugrožena i smatra da je IT stručnjak sociopata i zato strahuje da bi mogao da krene stopama Filipa Kapisode, koji je prije osam godina ubio Kseniju Pajčin.

- Sve ovo što se dešava između Nataše i Luke podsjeća na ono što se dogodilo Kseniji Pajčin. Nije prošlo mnogo vremena od kada ju je Kapisoda ubio. To je isti profil ličnosti i zato mislim da bi trebalo da se uradi neuropsihijatrijsko vještačenje Lazukića. On je opsesivno zavisan od pažnje, medija, silno želi da bude "celebrity". Pravi sociopata - kaže advokat, prenosi Kurir.rs.

On takođe naglašava da Natašu niko ne štiti od Luke i njegovih prijatelja kada srijedom dovodi kćerku Katju u Centar za socijalni rad.

- Niko joj ne garantira sigurnost, a po zakonu mora da dovodi dijete jer u suprotnom čini krivično djelo. Taj Ž. I. je napravio potez rukom kao da drži pištolj, uperio prst prema Nataši i rekao: "Je**** ćemo te." Šta je sljedeće? On je učestvovao u razbojništvu, a kad su ga uhvatili, onda je odrukao sve prijatelje da bi odležao samo šest mjeseci. To je Luki najbolji drug.

E, pa onda možete da zamisilte kakav je tek Lazukić. S kim si takav si", smatra Aleksić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.