LUDI KAMEN Pjevač je svojim gestom dao naslutiti da je izrekao sudbonosno “da”

Britanski pjevač Ed Širan uplovio u bračne vode?

Objavio da se zaručio

Story.hr
29.08.2018 08:45

Mladi par

Nakon što je u januaru ove godine jedan od omiljenih britanskih pjevača Ed Širan (Sheeran) na društvenim mrežama objavio da se zaručio, svjetski mediji su pokušavali saznati datum vjenčanja. 

U brojnim intervjuima pjevač nije želio ni naslutiti kada će se sudbonosni dan dogoditi, sve do intervjua za "Access", kada je Ed, na upit o vjenčanju, pokazao prsten na ruci i rekao da “nikada više neće ništa napraviti javno”. 

Iako nije otkrio gdje je bila ceremonija niti išta drugo o detaljima vjenčanja, ovim potezom dao je naslutiti da se veliki dan već dogodio. Na iznenađenje novinara i upit kako je tako važan dan u životu uspio sakriti od medija, Ed je odgovorio da “ionako ne radi ništa previše javno”.

Još u februaru krenula su šuškanja da se pjevač oženio, ali je brzo opovrgnuo navode rekavši da je to zaručnički prsten koji mu je poklonila djevojka.

Sretni par u vezi je tek od 2015. godine iako se poznaju još od srednje škole. Tada se nije moglo ni naslutiti da će Šeri Siborn (Cherry Seaborn) i Ed završiti zajedno jer je svako otišao svojim putem, ali pjevačeva turneja Amerikom ponovo ih je spojila i stvorila pravu iskru među njima. 

Svojevremeno, Širan je izjavio da želi djecu sa Šeri te da njihova veza ima pravi potencijal za brak. 

NA VRH