MUZIKA

Sukob oko okupljanja ''Spajsica'': Mel B odbrusila Viktoriji Bekam

Oduševile fanove povratkom na scenu

Arhiv

24sata.hr

15.10.2018

Modna dizajnerica Viktorija Bekam (Victoria Beckham) prvo se pristala početkom godine okupiti sa svojom nekad planetarno popularnom grupom "Spice Girls", a zatim je ubrzo odustala od toga.

Njen potez toliko je razljutio Mel B da ju je žestoko izvrijeđala, a ''Spajsice'' se ovako nisu posvađale još od 1998., kada je Geri rekla da odlazi iz grupe. 

- Sve su djevojke bijesne na Viktoriju, a dodatno ih je razočarala kada je rekla da će ih tužiti ako uzmu zaradu od ponovnog okupljanja bez nje - rekao je izvor blizak pjevačici za "The Sun". 

Uvrijedilo ih je i što se supruga penzionisanog nogometaša Dejvida Bekama (David) za modni časopis "Vogue" obukla u stilu vremena kada je nastupala sa ''Spajsicama''.

- Mel B se toliko naljutila da je u jednom trenutku Viktoriji poručila ''Odj*** k***'', a zatim više nije htjela pričati o tome - kaže izvor blizak pjevačici. 

"Spice Girls" oduševile su fanove najavivši ponovno okupljanje 20 godina nakon raspada. Širom svijeta prodale su 85 miliona albuma, a početkom godine objavile su fotografije ''ponovnog okupljanja''. 

- Idemo na turneju. To je sad 100 posto sigurno. Voljele bismo imati i neke goste koji bi s nama nastupali. Za mene bi Keti Peri (Katy Perry) bila super opcija, ako bi pristala - rekla je Mel B u intervjuu za britanske medije.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.