REAKCIJA U emisiji pričao i o svojim muzičkom uspjesima

Keba brani Severinu: Nemojte mi snahu dirati

Da se međusobno vole i poštuju, pjevačica je dokazala prije mjesec

Kurir.rs
19.11.2018 15:56

Keba i Severina: Uzajamno poštovanje

Foto: Instagram

Nakon što su srbijanski mediji u javnost pustili golišave fotografije na kojima se, navodno, nalazi pjevačica Severina (46), sada, kako tvrdi "Kurir", pjevačica i njen suprug Igor Kojić (31) se razvode.

No, u Severininu odbranu stao je njen svekar Dragan Kojić Keba (58).

- Ko mi dira snajku... Nemoj da me tjeraš da sada budem žut! Neka špekuliraju što god hoće. Boli me uho što se priča! Navikao sam na to! Snajka je prezauzeta oko albuma, ja sam pokretna reklama za moju snajku. Čuo sam dobar dio pjesama, svaka čast, snajka je Bog - komentirao je Kojić u emisiji ''Premijer''.

Dodao je i da je u porodici Kojić sve u najboljem redu te da se njegov sin i Severina sigurno neće rastati.

U emisiji je pričao i o svojim muzičkim uspjesima. Nije napomenuo da bi volio snimiti duet sa svojom snahom, već da pjesmu želi s kćerkom Natašom.

Da se međusobno vole i poštuju, pjevačica je dokazala prije mjesec, kada je Kojiću putem društvene mreže čestitala rođendan.

- Sveki moj, sretan ti rođendan, volin te do neba i nazad pa okolo, i livo i desno, a najviše volin tvoje srce. Želim ti sve najlipše na svitu i hvala ti što si mi ka otac, a Aleksandru dida kojeg obožava. A to mora da je magija, Kebo - napisala je pjevačica u opisu fotografije na kojoj pozira s ocem svog supruga. 
NA VRH