JET SET

Problemi na sudu: Severini advokat otkazao punomoć

Ostala bez pravnih zastupnika

Severina Kojić. Arhiv

Avaz.ba

29.1.2019

Pjevačica Severina Kojić ponovo se našla usred skandala. Prema pisanju srbijanskih medija, firma "Budimir & Metere" otkazala je Severini usluge nakon što ona navodno nije plaćala svojim advokatima mjesecima. Zbog toga je ostala bez pravnih zastupnika.

- Severina Kojić je izuzetna kao osoba, prijatelj, majka, ali i klijent. Priča o dugovima koja se pojavila u srbijanskim medijima je lažna vijest - rekao je Dario Budimir.

 - Severinu niko ne želi zastupati jer svi zagrebački advokati znaju da je nemarna kad je plaćanje u pitanju. Pitanje je hoće li naći dobrog advokata - rekao je sagovornik za "Telegraf".

Advokat Dario Budimir rekao je da su takvi navodi lažni. 

- Te su informacije netačne. Više ne zastupamo Severinu u predmetima s M. Popovićem, ali nikako iz tih razloga. Severina Kojić je izuzetna kao osoba, prijatelj, majka, ali i klijent. Priča o dugovima je lažna vijest - rekao je Budimir. 

Menadžer Tomislav Petrović rekao je za srpski "Telegraf" kako Severina nije nikome ostala dužna i nije htio komentirati zbog čega su advokati otkazali saradnju. Srbijanski mediji pišu i kako im je čudno da Severina za krpice ima, a za suđenje ne. 

Navode kako se pjevačica redovno na društvenim mrežama hvali skupocjenim komadima garderobe. Njena odjeća košta i po nekoliko hiljada eura, a u svojoj kolekciji ima i dizajnerske komade kakve nose svjetske zvijezde. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.