BURNA VEZA

Vatrena Libanka koja je zavela Fabregasa jednostavno oduzima dah

Ljubav nogometne zvijezde i 12 godina starije žene punila je stranice svjetskih tabloida

Piše: Lejla KARAHMET-PUJAGIĆ

24.2.2019

Vatrena Danijela

Brojni sportisti i njihove lijepe pratilje okupili su se prije nekoliko dana u Monaku na dodjeli prestižnih sportskih nagrada. Brojne poglede privukla je Danijela Siman (Daniella Semaan), supruga španskog nogometaša Seska Fabregasa (Cesc, 31). Pompeznim i pomalo kičastim “outfitom” istaknula je svoje atribute. Mada nije zadovoljila ukuse modnih znalaca, atraktivna crnka je u top-formi.

Inače, ljubavna priča ove 43-godišnje dame i čuvenog španskog nogometaša vrlo je specifična, a svojevremeno je punila i stranice svjetskih tabloida.

Broj na ceduljici

Danijela i Sesk zajedno su više od osam godina, a imaju i troje djece - kćerke Liju (6) i Kapri (Capri, 4) te sina Leonarda (2). Od samog početka njihove veze mogu se čuti glasine da je lijepa Libanka sa Fabregasom samo zbog interesa.

U momentu kad se par upoznao, Danijela je bila udata za tajkuna Elija Taktuka (Elie Taktouk) i imala je dvoje djece Mariju i Džozefa (Joseph). Sve je počelo u jednom japanskom restoranu, kad je prišla fudbaleru kako bi mu tražila autogram za svog sina, ali kako su naknadno ispričale njene prijateljice, ona mu je, ujedno, ostavila i broj svog telefona na ceduljici.

Ubrzo su počeli romansu, a Danijelin suprug saznao je za preljubu na brutalan način. U novinama je ugledao fotografije svoje supruge kako se grli sa 12 godina mlađim fudbalerom u Nici. Uslijedila je brakorazvodna parnica, mučna i ružna, koja je rezultirala time da joj je Taktuk morao isplatiti 1,4 miliona funti.

Tajkun je bio slomljen, pokušao je na sve načine da ospori odredbu o novcu, koji je morao da joj isplati, ali je Danijela ipak dobila traženu svotu.

- Ona ga je lovila, a ostavit će ga one sekunde kad novac presuši - izjavio je tada i dodao da je Sesk "obična budala".

Luksuzan život

Fudbaler Monaka ipak je želio brak s njom po svaku cijenu.

- Moja žena je miljama ispred svih drugih - istaknuo je u nekoliko navrata.

No, dok je Fabregas obožava, javnost nije pretjerano blagonaklona prema seksepilnoj Libanki. Često je na meti kritika zbog pretjerano luksuznog načina života.

Španske WAGsice nisu je voljele, jer im je uporno oduzimala pažnju. Tako je na vjenčanje Ane Ortiz (Anna) i Andreasa Inijeste (Iniesta) došla u haljini izrezanoj do bokova, a dekolteom je ukrala šou Antoneli Rokuzo (Antonella Roccuzzo) na njenoj svadbi s Lionelom Mesijem (Messi).

Nakon šest godina veze i troje djece, Fabregas je u januaru 2018. zaprosio svoju djevojku Danijelu.

U privatnoj vili na Ibici organizirali su veliko slavlje, koje je bilo spektakularno. Među zvanicama su se našle brojne zvijezde svjetskog fudbala, bivši kapiten Čelzija Džon Teri (John Terry) sa suprugom, legenda Arsenala i Seskov dugogodišnji saigrač Tjeri Anri (Thierry Henry) sa suprugom Andreom te Luis Suarez, Ngolo Kante....

Mediji na Pirinejima prenijeli su da je svadba bila teška 600 miliona eura, koliko iznosi tržišna vrijednost zvanica.

Zvijezda Instagrama

O Danijelinom životu prije prvog braka ne zna se mnogo, ali su u javnost iscurile pojedine zanimljive informacije. Na Twitteru je, naime, neko vrijeme bio aktivan profil Doctor Lebanon, čiji je autor tvrdio da je živio u selu pored onoga u kojem je ona odrasla. Otkrio je da je njena porodica bila veoma siromašna. U malom libanskom selu upoznala je moćnog milionera, za kojeg se i udala i rodila mu djecu. Danas je ona ne samo Seskova supruga, posvećena njemu i svojoj djeci, već i zvijezda Instagrama. Na ovoj društvenoj mreži prati je više od 2,5 miliona ljudi, a ona se svakodnevno hvali fotografijama svog luksuznog života.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.