PJEVAČICA

Jelena Rozga pozirala u vjenčanici i potvrdila da bi bila prelijepa mladenka

Odabrala posebnu bijelu haljinu

Jelena Rozga. Arhiv

Avaz.ba

6.3.2019

Jelena Rozga je još jednom dokazala da nije bez razloga proglašena najbolje obučenom Hrvaticom u 2018. godini. 

U toj utrci prestigla je i modne maherice Severinu Kojić i Eciju Ivušić, a sada svakim danom svojim stilom potvrđuje da se s razlogom našla na tronu. 

Iako ne propušta isprobati sve trendove sa svjetskih modnih pista, čini se kako se pjevačica u posljednje vrijeme naročito zaljubila u jedan - bijele haljine. 

Osim što one najbolje najavljuju toplije dane koji su pred nama, upravo ta boja Jeleni savršeno pristaje zbog njene svijetle puti.

Ipak, ovog puta je odabrala posebnu bijelu haljinu - vjenčanicu.


Rozgu dokazala kako bi bila prelijepa mladenka. Instagram

Pjevačica je s fanovima podijelila fotografiju na kojoj pozira u uskoj čipkastoj vjenčanici domaćeg brenda eNVy room koja sjajno naglašava njenu vitku figuru. 

Upečatljivi čipkasti rukavi s ušivenim 3D ukrasima detalj su koji ovu haljinu čini potpuno neodoljivom. Baš kao i Rozgu, koja je još jednom dokazala kako bi bila prelijepa mladenka.

Ali, iako pjevačica ne planira uskoro stati pred oltar, mnogi su primijetili da Rozga nikako ne uspijeva odoljeti dugim bijelim haljinama.

Tako se nedavno pohvalila nevjerovatnom rupičastom haljinom kojom je zaslužila čistu stilsku peticu.

Još jednu elegantnu vjenčanicu odabrala je i za videoshooting. Satenskom haljinom s decentnim ukrasima u prvi je plan stavila svoju senzualnost.

Svako od ovih pojavljivanja izazvalo je oduševljene komentare njenih obožavatelja koji joj redovno pripisuju laskave epitete nazivajući je nestvarno lijepom i neodoljivom, ali uvijek se nađu i oni koji zaključe kako joj na ovakvim fotografijama "nedostaje samo mladoženja".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.