VESELJE

Evo gdje će živjeti: Lepa Brena otkrila porodične planove za Aleksandru i Filipa

Stefan i Viktor već spremni da uče malog Aleksandra i da smišljaju kako će provoditi vrijeme s njim

Slavili rođenje unuka i sina. Kurir

Avaz.ba

9.3.2019

Lepa Brena, majka Aleksandre Prijović Borka i Filipova majka Zorica Nakić danima su slavile rođenje Aleksandra, kao i cijela porodica Živojinović, a sada željno iščekuju da se Aleksandra vrati kući. 

Brena je otkrila da su svi veoma sretni, kao i da ne može da opiše kako se osjeća što je dobila unuka. Ona je priznala i da su i Stefan i Viktor već spremni učiti malog Aleksandra i da smišljaju kako će provoditi vrijeme s njim. Mali Aleksandar ima će čak tri bake.

Aleksandra Prijović, kako kaže Brena, nije nimalo razmažena i ne traži nikakve specijalne uvjete, ali je ona za njih prava princeza. 

Aleksandra će s mužem Filipom živjeti u kući na Bežanijskoj Kosi, bliže Lepoj Breni, koja jedva čeka da uzme Aleksandra u ruke. Ona je dodala i da nekim majkama smeta kada joj diraju bebu, ali da je njena želja uvijek jača.

Brena je sigurna da će Aleksandar biti miljenik cijele porodice i da će im donijeti radost, ali svakako će ukoliko je pitaju biti spremna da pruži roditeljski savjet Aleksandri i Filipu.

- Niste svjesni kako ćemo ga obasipati ljubavlju. Uživat će, a i mi s njim. Ako nas pitaju, Boba i ja smo tu da ih savjetujemo. Naše sinove smo učili da se oslanjaju na radne i ljudske kvalitete, da im ništa neće pasti s neba, da ćemo mi tu biti da ih uvijek podržimo, ali da radne navike moraju imati - ističe Brena.

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.