OBEĆANJA

Šabanov prijatelj s kojim se pjevač posvađao zbog novca poručuje: Ispunit ću ovu posljednju želju

Ne prestaje se prisjećati trenutaka koje je proveo sa Šaulićem

Avaz.ba

19.4.2019

Pjevač Ljuba Aličić, koji posljednjih godina nije bio u najboljim odnosima sa Šabanom Šaulićem jer su se svojevremeno navodno posvađali oko para, danima ne može doći sebi zbog tragične smrti kolege, prenose mediji.

Skrhan bolom, Ljuba proklinje sudbinu koja, kako ističe, nije bila pravična prema njegovom drugu iz djetinjstva jer nije doživio oženiti sina Mihajla, što mu je bila najveća želja. Ipak, Ljuba uvjerava da će on preuzeti Šabanovu ulogu i oženiti Mihajla.

– Šaban je čovjek koji je sve stekao mukotrpnim radom i sve dijelio s najbližima. Stalno je mislio na njihovu sreću i neprestano ponavljao da mu je ostalo samo oženiti Mihajla i da više ništa neće tražiti od života. Svadbe će sigurno biti, a ja sam siguran da će Šaban sve posmatrati s neba. Morat ću ispoštovati mog druga i oženit ću mu Mihajla kako dolikuje. Preuzet ću Šabanovu ulogu na vjenčanju - kazao je Ljuba.

Nakon saznanja da je Šaulić preminuo, pjevač je pozvao njegovu suprugu Gordanu i ostale članove njegove porodice, koji se i dalje ne mogu oporaviti od šoka.

– Duša me boli za Gocom, Ildom, Sanelom i Mihajlom. Oni su divni ljudi i prerano su ostali bez oca i supruga. Iz sveg srca se nadam da će biti jaki, nastaviti život, a ja ću biti uvijek tu za njih – kazao je Ljuba i dodao da se ne prestaje prisjećati trenutaka koje je proveo sa Šabanom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.