ŠOKANTNO

Karleuša se oglasila nakon vijesti da je bačena bomba na njenu vilu

Telegraf.rs

16.7.2019

Eksplozija oštetila dio fasade i unutrašnjost dvorišta - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+3

Srbijanski Telegraf.rs objavio je informaciju da je nepoznati napadač navodno bacio eksplozivnu napravu na vilu pop pjevačice Jelene Karleuše na Dedinju.

Nedugo nakon što je vijest plasirana širom regiona, oglasila se pjevačica na Instagramu napisavši velikim slovima riječ "laž" preko naslovnice "Telegrafa".

Karleuša demantirala "Telegraf". Instagram

Prema pisanju ovog medija, policija je došla na poziv građana, a onda je utvrđeno da je bačena eksplozivna naprava koja je oštetila dio fasade i unutrašnjost dvorišta jedne od luksuznih vila. U blizini živi i bh. pjevačica Maya Berović.

- Bomba je bačena u gluho doba pa je jasno da je napadač sa ovim želio da pošalje poruku upozorenja - kaže izvor za Telegraf.rs.

Policija nije obavila razgovor sa pjevačicama, ali ako to istraga bude zahtijevala tako će i uraditi, piše srbijanski list.

- Pjevačica nije prijavila policiji bilo kakve prijetnje i uznemiravanje, ali se istraga vodi u svim pravcima. Istražuje se i je li možda naprava bačena zbog nekog od ostalih stanara koji žive u okolnim stanovima, a to je još desetak ljudi. Međutim, ona je prva na listi zbog posla kojim se bavi i zato što je javna ličnost - kaže izvor.

Policija je navodno utvrdila da ova eksplozivna naprava nije bila velike razorne moći, ali da je mogla dpovrijediti svakoga ko se tu našao. Vila ima 550 kvadratnih metara, a inače, njen dnevni boravak sam iznosi 150 kvadrata.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.