ŽIVI ZA MUZIKU

Nije imao 300 eura za spot, a sada se kupa u novcu: MC Stojanu jedna tragedija promijenila život

Uživa u velikoj popularnosti

MC Stojan. Arhiv

I. Š. / Avaz.ba

2.9.2019

MC Stojan od najranijeg djetinjstva sanjao je da postane popularan i da se bavi muzikom. Još u osnovnoj školi napisao je prvu pjesmu ''VII 2 je mafija'', a nakon srednje škole upisao je ekonomski fakultet, što ga je učinilo jednim od rijetkih pjevača koji mogu da se pohvali fakultetskom diplomom. 

I dok danas zarađuje na desetine hiljada eura, kada je započinjao estradnu karijeru, nije imao finansijskih sredstava, pa je od roditelja pozajmio 300 eura da bi snimio prvi spot. 


View this post on Instagram

Pozdrav za sve starlete

A post shared by MC STOJAN (@mc_stojan) on

- Ovaj posao nikad nisam radio zbog novca, nego zbog ljubavi. Popularnost i euri su samo počeli da dolaze. Mislim da je to tajna uspjeha. Moj najveći uspjeh je što sam ostao normalan i nikad nisam ''poletio''. Mislim da me zbog toga ljudi vole.  

Kada se kamere ugase, potpuno je običan dečko iz komšiluka, koji se trudi da uvijek pomaže drugima. On se osvrnuo i na jedan od najtežih trenutaka u svom životu - gubitak oca. 

View this post on Instagram

Video sam ribu

A post shared by MC STOJAN (@mc_stojan) on

- Ja sam normalan dečko koji uživa u životu. Volim da pomažem ljudima. Uvijek volim da odvojim dio zarade za one kojima je to potrebno. Slab sam na bolesne pa često kupujem lijekove. Moj otac se godinama borio s rakom. Na kraju smo izgubili bitku, ali kad se ugase svjetla, MC Stojan uživa u pomaganju - završio je MC Stojan. 


View this post on Instagram

Šalji broj

A post shared by MC STOJAN (@mc_stojan) on

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.