ESTRADA

Totalni obrat: Mile Kitić napadnut zbog djevojke?

Incident se dogodio nedavno na nastupu pjevača, kad ga je mladić oborio s bine

Mile Kitić. Instagram

Avaz.ba

22.1.2020

Mile Kitić napadnut je zbog djevojke, pišu mediji u Srbiji objašnjavajući nedavni incident na njegovom nastupu u Bazelu, gdje ga je pijani mladić oborio s bine. 

Pjevač se tada oglasio na Instagramu navevši kako mu je mladić prišao da naruči pjesmu te ga povukao za ruku, nakon čega je ružno stao na stepenicu i pao na pod.  

U medijima su se, međutim, pojavile nove informacije, koje govore u prilog tome da se iza incidenta krije drugačija priča. Prema izvorima iz Bazela, momak je nasrnuo na Mileta zbog svoje vjerenice, koja je, navodno, luda za pjevačem.

- Taj momak i njegova djevojka vjereni su od ljetos, ali je ona opsjednuta Miletom. Ko šta radi, ona samo visi na telefonu i gleda Miletove spotove i intervjue - ispričao je izvor iz Bazela za "Skandal".

Djevojka je, kako tvrdi, insistirala da idu na nastup Mileta Kitića i te večeri vjerenik joj je ispunio želju. 

- Potom je tražila i tu spornu pjesmu, koja je bila okidač za napad. No, sve vrijeme Miletovog nastupa ona je kao navijena vjereniku pričala te Mile legenda, te izgleda top za svoje godine, te kako se njeguje i moderno oblači... Ma, baš je pretjerala i dečka je, razumije se, to izludjelo! A još kad je prišao da traži pjesmu i Mile mu rekao da će je otpjevati kasnije, pao mu je mrak na oči. Bio je u fazonu: "Davi me ova moja s tobom, a još i ti sad ne možeš da pjevaš." Na sve to bio je i pripit i eto belaja. Sreća da je osiguranje bilo blizu bine i da je Mile prošao bez posljedica. Samo ga je oborio i djelovalo je kao da ga je udario, ali ništa strašno. Eto šta žene naprave, a poslije im kriv đavo. Priča se da je momak i nju udario, ali u to nisam siguran. Žao mi je Mileta, čovjek je izvukao deblji kraj, a nit' je luk jeo, nit' ga je mirisao - ispričao je izvor.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.