INSTAGRAM

Marija Šerifović o koronavirusu: Ne budete li građani za primjer, direktno se zamjerate meni

Verica je u karantinu. Ja neću ići nigdje. Bit ću dobar građanin

Piše: N. Aj. / Avaz.ba

17.3.2020

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Ok ... Dacu svojih par meseci jebenoj Coroni. Brinucu se o sebi i ljudima oko sebe. Nosicu masku i rukavice! Pracu ruke. Drzacu Joku pod kljucem. Verica je u karantinu. Ja necu ici nigde. Bicu dobar gradjanin! I to predlazem svima vama! Budite dobri gradjani da se ovo ludilo sto pre zavrsi! Ne budete li gradjani za primer direktno se zamerate meni a znate da to nije dobro😂😂😂 Onda ja zbog vas necu moci da idem u Ameriku, necu moci u Veneciju na rucak i u Noventa Di Piave po prolecne popuste, necu moci da pevam i usrecujem ljude, necu moci u Spaniju na more, nece moci Hak nesmetano da se svrcka i kaki gde pozeli, necu moci u Dalmaciju na prsut i vino, necu moci u Bosnu na cevape, necu moci da igram sa ekipom playstation, Tokyo mi je svakako propao itd. itd. Dakle nadam se da smo se sve fino dogovorili! Budite savesni i dobri gradjani! Hajde u zdravlje i bez sikiracije! 🍀🤍🍀 #ADoTadaVaznoDaJeNekadBiloLepo

Objavu dijeli Marija Serifovic (@serifovic)

Pjevačica Marija Šerifović oglasila se na Instagramu povodom pandemije koronavirusa. Ona je uz fotografiju na kojoj se smije objasnila šta i kako planira raditi za vrijeme trajanja virusa.

Ok... Dat ću svojih par mjeseci je***oj koroni. Brinut ću se o sebi i ljudima oko sebe. Nosit ću masku i rukavice! Prat ću ruke. Držat ću Joku pod ključem. Verica je u karantinu. Ja neću ići nigdje. Bit ću dobar građanin! I to predlažem svima vama! Budite dobri građani da se ovo ludilo što prije završi! Ne budete li građani za primjer, direktno se zamjerate meni, a znate da to nije dobro - napisala je, između ostalog, Šerifović.

Dodala je da bi to značilo da ona neće moći ići u Ameriku, u Veneciju na ručak ili u "Noventa Di Piave" po proljetne popuste, niti da pjeva i usrećuje ljude. Istakla je da neće moći u Dalmaciju na pršut i vino, ni u Bosnu na ćevape.

- Neću moći da igram sa ekipom Playstation, Tokio mi je svakako propao... Dakle, nadam se da smo se sve fino dogovorili! Budite savjesni i dobri građani! Hajde u zdravlje i bez sekiracije - navela je Šerifović.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.