SLAVNI

Komičarka promijenila sinu ime, podsjećalo je na riječ genitalije

Otkad je rodila, vrlo je transparentna oko majčinstva

Šumer: Shvatili smo da smo ga slučajno nazvali genitalije. Agencije

Avaz.ba

17.4.2020

Komičarka Ejmi Šumer (Amy Schumer) rodila je u maju prošle godine svoje prvo dijete, i to putem carskog reza, koji je bio neophodan zbog endometrioze. Otkad je rodila, Šumer je vrlo transparentna oko majčinstva i svega onoga što ono donosi. Sada je svom 11-mjesečnom sinu promijenila ime, piše "Daily Mail".

Njegovo dosadašnje ime Džin Atel (Gene Attell) previše ju je podsjećalo na riječ "genital", odnosno genitalije. U svom podcastu otkrila je da su ona i suprug Kris Fišer (Chris Fischer) sinu prvobitno dali ime Džin Atel Fišer u čast komičaru Dejvidu Atelu (Davidu Attellu).

- Promijenili smo ime našeg sina. Sada glasi Džin Dejvid Fišer (Gene David Fischer). Prije se zvao Džin Atel Fišer, a onda smo shvatili da smo ga slučajno nazvali genitalije - rekla je Šumer. 

Njihov sin sada ima srednje ime Dejvid, baš kao i njegov djed Gordon Dejvid Šumer (Gordon David Schumer).

Komičarka Klaudija O'Doerti (Claudia O’Doherty) prva je ukazala na ime Ejminog sina. 

- Ejmi je sina nazvala genitalije - priznala je kako joj je to mama rekla, iako nije znala o čemu govori.

View this post on Instagram

Nailing it

A post shared by @ amyschumer on

Šumer je jednom prilikom izjavila kako joj je porod bio najteže iskustvo u životu, ali bi ona i njen suprug ipak htjeli imati još jedno dijete. Potom je u prvom mjesecu ove godine otišla na umjetnu oplodnju.

- Ako je neko to prošao i ako imate neki savjet ili ne biste imali ništa protiv toga da podijeliti svoje iskustvo, molim vas da to napravite. Moj broj telefona je u mojoj biografiji. Zamrznuli su mi jajašca i sad pokušavamo smisliti način da Džin dobije brata ili sestru - napisala je tada Šumer u emotivnoj poruci koju je objavila na društvenim mrežama. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.