IZA KULISA

Severina i Igor razišli se na Instagramu

Igor je prije nešto više od dvije sedmice obrisao i fotografiju profila na kojoj su bili on i Severina

Severina. Arhiva

Avaz.ba

31.5.2020

Već neko vrijeme se šuška kako je u braku Severine (48) i Igora Kojića (32) došlo do krize. Par glasine nije ni potvrdio niti demantirao, no ponovno su napravili korak koji tome ide u prilog - više ne prate jedno drugoga na Instagramu, dok je prethodno Igor pratio samo nju, a ona samo njega.

Igor je prije nešto više od dvije sedmice obrisao i fotografiju profila na kojoj su bili on i Severina, a koju je duže vremena imao na svom Instagramu. Ostale fotografije i snimke sa svojom ženom Igor Kojić i dalje drži na društvenim mrežama, iako novijih fotografija nema još od prošle godine. Isti je slučaj i kod Severine.



Severina i Igor. Arhiva

Vijest da se Splićanka i njen suprug razvode odjeknula je srbijanskim medijima nakon što je Severina napustila Beograd i otišla u Zagreb bez Igora, gdje je i proslavila svoj 48. rođendan. Kako tvrdi "Informer", Severina i Kojići posvađali su se tada oko bazena u Kebinoj kući u Beogradu koji je pjevačica htjela renovirati.

- Tražila je da za dvorište kupe veliku garnituru i ležaljke kako se bi mogla sunčati i slikati za Instagram. Imala je zamjerke i na Kebin bazen, pa je predložila da i njega preurede, stave nove pločice i napune ga morskom vodom. E, tada je Kojićima puknuo film - rekli su izvori srbijanskog medija. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.