PLAVA KRV I LUKSUZ

Ovo je novi luksuzni dom Harija i Megan: Ovdje će odgajati Arčija

Imanje u Montesitu koje uključuje kuću s devet spavaćih soba i 16 kupaonica, bazen, igralište i vrt ruža platiti su 14,65 miliona dolara, prenio je "Page Six"

L. K. P. / Avaz.ba

13.8.2020

Novi dom od 14,65 miliona dolara - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+2

Princ Hari (Harry) i njegova supruga Megan Markl (Meghan Markle) kupili su i uselili se u novi dom u Montesitu pokraj Santa Barbare, skupom obalnom gradu sjeverno od Los Anđelesa.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa (Sussex) koji su prošle godine napustili britanske kraljevske dužnosti živjeli su prije toga u njenom rodnom Los Anđelesu gdje su ubrzo uronili u sudski spor zbog nedozvoljenih fotografija njihovog sina Arčija (Archie).

-Par se "u julu ove godine uselio u porodični dom" i "smjestio u tihu privatnost njihove zajednice" - kazao je njihov glasnogovornik za AFP bez navođenja lokacije kuće. Mediji su u međuvremenu otkrili fotografije njihovog luksuznog doma.

-Nadaju se da će se to poštovati zbog njihovih susjeda, kao i njih kao porodice - dodao je glasnogovornik.

Prema medijima "People" i "Page Six", njihova je nova kuća na području Santa Barbare oko 150 kilometara sjeverno od Los Anđelesa. U tom gradu žive i Opra Vinfri (Oprah Winfrey) i Elen Dedženeris (Ellen DeGeneres).

Imanje u Montesitu koje uključuje kuću s devet spavaćih soba i 16 kupaonica, bazen, igralište i vrt ruža platiti su 14,65 miliona dolara, prenio je "Page Six".

-Tu žele odgajati Arčija i nadaju se da će imati što je moguće normalniji život - kazao je anonimni izvor za "Page Six".

Izvor je dodao: "Harry i Meghan nikad nisu namjeravali živjeti u Los Anđelesu".



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.