PUN I PRAZAN DŽEP

Najskuplje alimentacije u Holivudu, Šin plaća 90 hiljada eura mjesečno, a Marfi 50 hiljada...

Glumac Mel Gibson bivšoj partnerici Oksani Grigorijevoj sa kojom ima kćerku Luciu plaća oko 16.500 eura

Čarli Šin i Deniz Ričards. Agencije

L. Karahmet - Pujagić

28.12.2020


Iako mnogi u brak stupaju nadajući se onom "do kraja života" završetku, mnoge priče ne dobiju takav epilog. Neke zvijezde prošle su kroz razvod gdje je neko završio punog, a neko polupraznog džepa

Ovo je lista svjetskih "faca" koje svojim bivšim partnericama isplaćuju "vrtoglave" alimentacije.

Glumac Čarli Šin (Charlie Sheen) mjesečno mora da izdvoji oko 90 hiljada eura za alimentacije. Nakon što se razveo od Deniz Ričards (Denise Richards), sud je odredio da mora da plaća 45 hiljada eura mjesečno za kćerke Sam i Lolu. Istu svotu glumac mora da plaća i bivšoj partnerki Bruk Miler (Brooke Mueller) za njihova dva sina Boba i Maksa.

Edi Marfi (Eddie Murphy) teško se pomirio sa tim da će morati da plaća alimentaciju. Kada je obavljena DNK analiza, komičar je priznao da je otac Enđel (Angel) koju je rodila pjevačica Mel B. Sud mu je odredio da mora da plaća oko 50 hiljada eura mjesečno za djevojčicu.


Oksana Grigorijev i Mel Gibson. Agencije

Glumac Mel Gibson bivšoj partnerici Oksani Grigorijevoj (Grigoriev) sa kojom ima kćerku Luciu plaća oko 16.500 eura.

Osim toga, ona se "obogatila" i nakon razvoda kada joj je pripalo pola njegovog bogatstva.

Muzičar Pol Mekartni (Paul McCartney) je svojoj bivšoj supruzi Heder Mils (Heather Mills) nakon razvoda isplatio nešto više od 40 miliona eura, a njihovoj kćerki Beatris svaki mjesec plaća alimentaciju od oko 52.000 eura.

Pjevačica Britni Spirs (Britney Spears) bivšem partner Kevinu Federlajnu (Federline) plaća alimentaciju za njihova dva sina Šona i Džejdena koja iznosi 45 hiljada eura.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.