ZVIJEZDE

Najpoželjniju plavušu na planeti uništio botoks

Aktivna je na društvenim mrežama, ali rijetko kad pozira bez šminke

Aktivna je na društvenim mrežama, ali rijetko kad pozira bez šminke. ARHIV

Avaz.ba

28.1.2021

Američku glumicu i manekenku Denis Ričards (Denise Richards) mnogi su smatrali najljepšom ženom na svijetu. S obzirom da godine idu, podvrgnula se nizu zahvata kako bi njezino lice bilo mladoliko. 

Aktivna je na društvenim mrežama, ali rijetko kad pozira bez šminke. S obzirom da sada vlada pandemija koronavirusa i nema raznih događaja koji bi podrazumijevali da se dotjera, i Ričards se odvažila šetati bez šminke. Otišla je u trgovinu, pridržavala se svih epidemioloških mjera pa je tako nosila zaštitnu masku, ali kad ju je skinula, pokazala je umorno i ispijeno lice. 

Uhvaćena bez šminke. AGENCIJE

- Joj, ovo nije samo starost. Ovo su joj napravile te njene operacije i botoks - pisali su pratitelji. 

Iako ona tvrdi da ne koristi botoks, obožavatelji pišu da ju je to uništilo i da izgleda očajno. Ipak, morali su se složiti da Denis i sada plijeni pažnju vitkom linijom, baš kao što je to činila i prije nekoliko decenija. 

Doduše, o njoj se pisalo i zbog burnog braka s glumcem Čarlijem Šinom (Charlie Sheen), u kojem je bila od 2002. do 2006. godine, iako su se upoznali 10 godina ranije. Imaju dvije kćeri, a kad je drugi put bila trudna, glumica je ostavila supruga.

Predomislila se i dala njihovoj ljubavi novu šansu, ali svega godinu dana kasnije službeno je zatražila razvod. S obzirom na to da joj je Šin prijetio smrću, zatražila je i zabranu prilaska. Godinama su se svađali i javno rješavali sukobe, da bi 2012. u potpunosti izgladili odnos. 

Manekenka je od 2019. u braku s glumcem Aronom Pajpersom  (Aaronom Phypersom) i, ako je suditi prema fotografijama i videima, par istinski uživa u životu. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.