SRETNA MLADENKA

Pamela Anderson nakon udaje donijela odluku kojom je razočarala fanove

Nikad me nisu zanimale društvene mreže, a sad sam napokon pronašla mir u životu, navela je glumica

A. J.

Anderson: Ovo je moj posljednji post

Foto: Agencije


Pamela Anderson (53) udala se po šesti put, a ovih dana je objavila i kako joj je dosta društvenih mreža te nema više namjeru na njih trošiti vrijeme. To je raočaralo brojne njene fanove.

- Ovo je moj posljednji post. Nikad me nisu zanimale društvene mreže, a sad sam napokon pronašla mir u životu. Inspiriram se čitanjem i boravkom u prirodi. Ja sam slobodna. Hvala vam za ljubav, svima šaljem blagoslove. Nadam se da ćete i vi pronaći snagu i inspiraciju i da ćete pronaći svoju svrhu postojanja, da vas ne zavede gubljenje vremena. ONI to žele i koriste vas da zarađuju. Povratite kontrolu nad mozgom - napisala je Anderson.

Prije dva dana otkriveno je kako se Plejbojeva zečica udala po šesti put. Bilo je to za Badnjak, u tajnosti, bez kuma i djeveruša, a ovaj put izabranik je tjelohranitelj Den Hejharst (Dan Hayhurst).

  • Anderson: Nalazim se u rukama čovjeka koji me vol

    Anderson: Nalazim se u rukama čovjeka koji me vol

    Foto: Instagram


Posljednjih se godina zvijezda 'Spasilačke službe' okrenula humanitarnom radu, a na tom je tragu i ovaj njen posljednji post. U međuvremenu je ipak pronašla vremena i za ljubav, pa i za vjenčanje.

A ono je, otkrila je za strane medije, bilo tradicionalno.

- Nalazim se u rukama čovjeka koji me voli - rekla je sretna mladenka.

Više o temi Pamela Anderson

NA VRH

Podijeli članak na