RIJALITI ZVIJEZDA

Kim šokirala svijet: Kanje je imao izlive ljubomore zbog mog oblačenja

Bivši supružnici imaju četvoro djece, a nakon razvoda se svakodnevno prepucavaju na društvenim mrežama ili putem medija

Kim Kardašijan. Instagram

A. Z.

15.4.2022

Novo šokantno otkriće stiže iz doma Kim Kardašijan (Kim Kardashian). Najpoznatija svjetska rijaliti zvijezda u premijernoj epizodi serije posvećene njenoj porodici otkrila je kako je njen bivši surpug i kontroverzni reper Kanje Vest (Kanye West) htio da završi muzičku karijeru kako bi se posvetio ulozi njenog stiliste. Njemu se nije sviđalo njeno provokativno oblačenje i zbog toga je imao je izlive ljubomore.

Bivši supružnici imaju četvoro djece, a nakon razvoda se svakodnevno prepucavaju na društvenim mrežama ili putem medija. Kim nije dugo patila za Kanjeom, a utjehu je pronašla u komičaru i glumcu Pitu Dejvidsonu (Pete Davidson).

Sada je priznala da joj se nova ljubav desila kada je to najmanje očekivala.

- Nisam planirala ovo. A ovo nije ni ono o čemu sam razmišljala. I to vezu čini mnogo slađom i zabavnijom. Trebalo mi je, znate, 10 mjeseci ili nešto manje prije nego što sam izašla ili razgovarala sa bilo kim. I samo sam željela da za to vrijeme zaista shvatim i prođem kroz sve što se desilo. Lijepo je što imamo naš mali svijet u kojem živimo i za koji ne zna mnogo ljudi - kazala je Kim za svjetske medije.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.