AZURNA OBALA

Raskalašeni prizori svjetskih zvijezda u hotelu: Evo kome je zabranjen boravak u njemu

Hotel je smješten od središta Cannesa tek 15 minuta vožnje automobilom pa je idealna lokacija za filmsku svitu

A. O.

18.5.2022

Kejt Mos. PROFIMEDIA

Kejt Mos (Kate Moss), Mel Gibson i Mišel Rodrigez (Michelle Rodriguez) samo su neke od najvećih svjestkih zvijezda čiji je boravak u Hotelu du Cap-Eden-Roc ostao zapamćen, a u kojem su boravili tokom Filmskog festivala u Kanesu (Cannesu) na Azurnoj obali.


Mišel Rodrigez. PROFIMEDIA

Zbog 75. izdanja najvećeg svjetskog filmskog festivalu u Kanesu u taj francuski grad pristižu najpopularnije svjetske zvijezde od kojih će većina odsjesti u kultnom Hotelu du Cap-Eden-Roc, koji slovi i kao hotel razvrata i razuzdanog ponašanja.


Mišel Rodrigez i Piter Brant. PROFIMEDIA

Hotel je smješten od središta Cannesa tek 15 minuta vožnje automobilom pa je idealna lokacija za filmsku svitu, poznat je i pod nadimkom "stara dama Azurne obale", ali i po brojnim pričama i fotografijama zvijezda od kojih su mnoge šokirale javnost.


Kendal Džener. PROFIMEDIA

Šuška se kako je upravo u njemu je Mel Gibson organizirao ludu zabavu za više od 300 ljudi, Elizabeth Taylor i Richard Burton su ga odabrali za svoj medeni mjesec, a Kejt Mos  je devastirala sobu zbog i to u tolikoj mjeri da joj je zabranjen boravak u njemu.


Mišel Rodrigez. PROFIMEDIA

No najzanimljivije su svakako paparazzo fotografije koje prikazuju zvijezde u opuštenim i raskalašnim izdanjima u kakvima ih inače nismo navikli vidjeti. 

Hotel Cap Eden. PROFIMEDIA

Između ostalih objektivi su tamo zabilježili Belu Hadid (Bellu), Kendal Džener (Kendall Jenner), Romana Polanskog, Mišel Rodrigez (Michelle Rodriguez) i Pitera Brenta (Petera Branta) u situacijama i trenucima u kojima bi ih najradije izbjegli.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.