NE MOŽE KRITI OSJEĆAJE

Danijela Martinović pred 51. rođendan: Osjećam se predivno

Moram reći da se zaista osjećam predivno i da se te stvari ne mogu skrivati, rekla je pjevačica

Danijela Martinović. Instagram

A. Z.

9.6.2022

Hrvatska pjevačica Danijela Martinović u julu će proslaviti 51. rođendan, a tokom gostovanja u programu Radija Dalmacija saopćila je kako lijepe stvari koje trenutno doživljava u karijeri pozitivno utiču na nju.

- Moram reći da se zaista osjećam predivno i da se te stvari ne mogu skrivati. Ipak ono najljepše izlazi, zrači iz nas, ali pritom imam predivnu ekipu cura koje su mlade, koje imaju neke druge vizije mene i usudila sam se da budem, zajedno s njima, dovoljno hrabra -  kazala je Danijela.


Ona je predstavila pjesmu “Fortunata”, s kojom će nastupiti na Splitskom festivalu, a otkrila je i zanimljivu anegdotu u vezi sa tim kako njena majka i nakon toliko godina karijere razmišlja hoće li njenu kćerku primiti na festival.

 - Kad sam rekla sestri Izabeli prije dva-tri mjeseca da imam jednu pjesmu i da ću ići ove godine na Splitski festival, ona je bila presrećna. Došla je kući i rekla to mami i onda ju je mama onako zabrinuto pogledala i rekla – "Je l’ stvarno? Što ti misliš, hoće li nju primiti na festival". Ja sam se smijala pola sata - prisjetila se pjevačica.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.