IZAZVALA LAVINU KOMENTARA

Bez šminke i fotošopa: Starleta pokazala "pravo lice"

"Bacila pare na intervencije kad ovako izgleda", "Ima fleke po licu i podočnjake", "Horor obrve", "Svaka čast, bar neko da pokaže kako stvarno izgleda!", bili su neki od komentara na njeno izdanje

A. Z.

Tijana Ajfon

Foto: Instagram


Popularna starleta Tijana Ajfon privlači pažnju svojim izgledom gdje god da se pojavi, a sada je novom objavom na Instagramu pokazala i kako izgleda bez trunke šminke.

Naime, starleta ne krije da se podvrgla mnogim estetskim operacijama da bi izgledala ovako kako izgleda danas.

Tijana je sada na svom Instagram profilu, pokazala kako ona zaista izgleda bez šminke, filtera i Fotošopa, a krupni kadar njenog lica izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama.

  • Tijana Ajfon

    Tijana Ajfon

    Foto: Screenshot


Pored estetskih korekcija, starlete većinom za svoje fotografije na društvenim mrežama koriste filtere, pa tako mnogi i ne znaju kako one zapravo izgledaju, a Tijana očigledno nema problema sa tim pa je pored osude mnogih, naišla i na pohvale za hrabrost.

"Obrvice krem babanice, šta je ovo", "Bez filtera i Fotošopa ni silikoni ti ne pomažu", "Bacila pare na intervencije kad ovako izgleda", "Ima fleke po licu i podočnjake", "Horor obrve", "Svaka čast, bar neko da pokaže kako stvarno izgleda!", "Ovo je hrabrost", bili su neki od komentara na njeno izdanje.

NA VRH

Podijeli članak na